De ce s-a mutat artistul Ion Lăceanu la căminul de bătrâni: „După decesul soției...”

 Dumba Gabriela
.

Artistul Ion Lăceanu s-a mutat la căminul de bătrâni din propria sa dorință și a vorbit despre motivul care l-a determinat să-și părăsească locuința pentru azil. După decesul soției sale, Ion Lăceanu a fost doborât de singurătate și a decis să caute companie printre persoane apropiate vârstei sale, iar căminul de bătrâni i s-a părut cea mai bună variantă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Celebrul Ion Lăceanu (85 de ani), artistul care a susținut un recital și pentru John F. Kennedy, fostul președinte american, a renunțat la muzică și a decis ca, în ultima parte a vieții, să locuiască într-un azil de bătrâni.

683fc968c316d4b8138672025cb6aecf-643632-1000_1000683fc968c316d4b8138672025cb6aecf-643632-1000_1000

Ion Lăceanu s-a mutat la căminul de bătrâni

Ion Lăceanu a cântat, de-a lungul carierei sale muzicale, și pentru marii politicieni ai lumii, foștii președinți americani John.F.Kennedy și Jimmy Carter, dar și pentru Mihail Gorbaciov, ultimul lider al Uniunii Sovietice. El ne-a povestit și despre recitalul susținut în fața lui J.F.Kennedy, în America.

Ion Lăceanu sau 'omul orchestra', cum frumos i se mai spune, căci știe să cânte la zeci de instrumente, dar le 'zice' bine și din solzi de pește, a renunțat la scenă. Iar de ceva vreme s-a mutat din vila pe care și-o înălțase în centrul Bucureștiului.

Și care, după decesul soției, i se părea mult prea mare și pustie. Nu a dorit să se mute cu altcineva din familie, pentru a nu deveni, cu timpul, o povară, astfel că Ion Lăceanu a decis să locuiască la un cămin de bătrâni.

'Este foarte bine aici, sunt mulțumit, e mâncarea bună, avem trei mese pe zi, este un cămin de bătrâni situat în zona Circului din București. Nu era mai bine să rămân acasă. M-am tot gândit să iau o femeie, ca să mă ajute la treburi, dar seara rămâneam tot singur.

Citește și: Oana Ioniță, fosta actriță din „Inimă de țigan, la MasterChef.Cum arată și cu ce se ocupă, la 38 de ani

Citește și: Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe, când l-a cucerit pe președintele Franței

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, vacanță romantică la Monte Carlo.Cum au fost surprinși

Eu am decis să mă mut aici. Sufeream de singurătate, după decesul soției. Casa era goală, mi-era urât singur, aici mai schimb o vorbă cu cineva.

Mai stau cu o persoană, sunt camere de maximum două locuri. Nu știu cât costă cazarea și masa, nu mă ocup eu, fiul meu plătește. Vine mereu și îmi aduce de toate, nu-mi lipsește nimic', a povestit Ion Lăceanu pentru ego.ro.

Cum trece timpul pentru Ion Lăceanu la căminul de bătrâni

Ion Lăceanu a mai spus și ce activități are zilnic la căminul de bătrâni care-l găzduiește.

'Stăm cu toții la masă, apoi intrăm în camere, stăm în pat, ne uităm la televizor, mai ascultăm la radio, avem și o curte drăguță, avem și medici. Trece repede ziua. Nu știu să joc table și nici șah, nu le-am gustat la viața mea, nu le știu deloc, sunt zero barat.

Nu sună bine că stau la un cămin de bătrâni, mulți sunt surprinși, dar eu mă simt bine aici. Iar cu sănătatea sunt satisfăcător. Eu sunt lucid, aici toți sunt lucizi, poți vorbi cu oricine, mai ne amuzăm, mai spunem câte un banc', a dezvăluit Ion Lăceanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton