Horoscop 2 mai 2022. Atenție la accidente, dacă sunteți aceste zodii!

 Dumba Gabriela
.

Horoscop 2 mai 2022. Ziua nu este bună pentru toate zodiile pentru că unii nativi sunt predispuși la accidente mai mici sau mai mari, însă mai degrabă de natură casnică, nu rutiere sau mai grave. Poate fi vorba, așadar, despre accidente minore pentru unele zodii, pe 2 mai 2022.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 2 mai 2022- Berbec

A iubi pe cineva nu înseamnă a da prea mult și a te sacrifica fără să vezi că se face și pentru tine. Atenție la relațiile toxice. Încercați să mențineți o energie bună în casă pentru că energia negativă poate determina accidente casnice. Jupiter o să vă aducă încredere, curaj, o să vă facă să demarați proiecte pe cont propriu.

Horoscop 2 mai 2022 – Taur

Ai grijă să nu fii dur cu partenerul de viaţă. Dragostea trebuie să fie evidenţiata şi prin lucruri mici, iar pe plan profesional, o demisie va fi în planurile tale. Azi, s-ar putea să vă fie greu să vă ocupați de documente și de treburi neterminate, însă amânarea lor nu este o idee foarte bună. Nu lăsați pe mâine ce puteți face azi!

Horoscop 2 mai 2022 – Gemeni

O supărare îți afectează relația de cuplu și vei trece printr-o perioadă nu prea plăcută. Fiți pregătiți să depășiți acest lucru cu răbdare. Gemenii pot avea probleme legate de concentrare, așa că să nu vă fie cu mirare dacă uitați apa deschisă, lumina aprinsă sau, mai rău, fierul de călcat în priză. Verificați cu atenție înainte să plecați de acasă.

Horoscop 2 mai 2022 – Rac

Încercați să aveți o zi cu sarcini uşoare. Ești într-o stare destul de melancolica şi poţi greşi uşor. Dacă vrei anumire rezultate la locul de muncă, trebuie să iei în considerare părerile celorlalţi, potrivit astrelor. Lăsați orgoliul mai jos și acceptați că nu aveți tot timpul dreptate.

Horoscop 2 mai 2022 -Leu

Astăzi eşti neliniştit. Acest lucru vă poate afecta relațiile într-un fel, inclusiv modul în care reacționați. Încetiniți orice activitate în care sunteți implicat, dacă aţi implicat mulţi bani pentru că puteți pierde bani din cauza neatenției. Corpul are nevoie de mai multă odihnă, încercați să dormiși și să vă relaxați.

Citește și: Robert Turcescu se întoarce în televiziune.Ce emisiune va prezenta

Citește și: Laura Cosoi, detalii despre sarcină și botezul celei de-a treia fetițe:„Noi păstrăm această tradiție’. Cine vor fi nașii mezinei / EXCLUSIV

Horoscop 2 mai 2022 -Fecioară

O zi care poate fi definită cu multe suișuri și coborâșuri. Nu lăsați experiențele rele să vă dezamăgească. Nu acumula poveri care nu te implica în niciun fel. Nativii din Fecioară se bucură de creștere consistentă a veniturilor, îndeosebi prin intermediul unei rude ori a unui alt om apropiat. Își pot achita datoriile, pot avea acces la un împrumut bancar sau la o refinanțare în condiții foarte avantajoase.

Horoscop 2 mai 2022 -Balanță

Nu privi locul de muncă doar ca pe o sursă de venit. Încearcă să te regăsești mai mult, mai ales dacă eşti trist. Astăzi vei fi mai dezechilibrat din punct de vedere al sănătății. Aveți tendința de nu accepta compromisuri, a nu ține cont de alte nevoi sau dorințe decât cele proprii. Este de dorit să vă ascultați inima, dar uneori sfaturile celorlalți sunt bune.

Horoscop 2 mai 2022 – Scorpion

Relația ta de cuplu trece printr-o criză, iar acest lucru poate fi foarte dăunător dacă nu se rezolvă rapid. Fii corect şi sincer! Este posibil să faci câteva călătorii. În cazul Scorpionului, se întrevede instaurarea unei atmosfere mai senine, mai cooperante din punct de vedere profesional.

Horoscop 2 mai 2022 -Săgetător

Feriți-vă de trădări și minciuni. O relație bună are nevoie de sentimente sănătoase pentru a evolua sănătos. Spuenti clar ce va deranjeaza şi comunicaţi mai mult. Viața amoroasă îi este foarte prielnică, intensă, și îi este presărată cu clipe nițel dramatice, frumoase, extraordinare. Dacă este singuratic, din cauza magnetismului său ieșit din comun, poate fi curtat de mai multe persoane deodată.

Horoscop 2 mai 2022 -Capricorn

Analizaţi dacă merită să păstrați o relație la distanță. Așa că dacă nu ai o stare pozitivă, cel mai bine este să taci pentru a nu influența negativ pe ceilalți. Evitați investițiile riscante. Fii atent la mediul tău de lucru, pentru că te poti accidenta.

Horoscop 2 mai 2022 -Vărsător

Conjunctura astrala este pe cale să vă arate noi oportunități de muncă. Fii concentrat și hotărât să-ți îndeplinești sarcinile pentru a avea mai mult timp pentru tine. Este foarte important să găsești un echilibru interior și să te deconectezi de tot ceea ce îți face rău pentru o perioadă. Găsește câteva activități care să te scape de gânduri.

Horoscop 2 mai 2022 -Pești

Nu te teme de ceea ce vor crede oamenii despre tine. Dacă vrei cu adevărat să prosperi și să arăți de ce ești eşti în stare, este bine să muncești cu dedicaţie. Viitorul tău profesional sună promițător. Este o perioadă plină de tandrețe și afecțiune. Este luna ideală pentru a cunoaște persoane noi și pentru a consolida actualele relații.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton