S-a aflat când naște Meghan Markle. Ducesa de Sussex a făcut prima declarație!

În sfârșit s-a aflat când naște Meghan Markle, chiar declarația dată de către Ducesa de Sussex punând capăt recent speculațiilor cu privire la stadiul sarcinii sale. A început numărătoarea inversă!

Meghan Markle este în șase luni și va naște spre finele lunii aprilie.

Toată lumea se întreabă când naște Meghan Markle, mai ales că mulți dintre cetățenii britanici sunt direct interesați, acest subiect fiind unul extrem de dezbătut la… pariuri. Și cum unii au câștigat sume importante când s-a născut ultimul bebeluș regal, Prințul Louis, orice pont era bun. Iată însă că răspunsul Ducesei de Sussex a venit puțin cam târziu pentru jucători – pariurile pe această temă s-au închis deja!

Ce-i drept, din momentul în care a fost anunțată vestea și ținând cont de graba cu care cei doi au început renovările la Frogmore Cottage unde trebuie să se mute înainte de a li se naște copilul, se putea anticipa data nașterii. Cei mai mulți au mizat, așadar pe luna martie, dar iată că s-au înșelat…

Meghan Markle va naște la finele lunii aprilie

Recent s-a aflat însă că nu mai este mult până când Ducesa de Sussex și Prințul Harry vor deveni părinți. În timpul unei vizite în Birkenhead, Meghan Markle le-a spus când va naște celor care veniseră să-i vadă pe ea și pe Harry. Am întrebat-o cum mai merge cu sarcina, iar ea și-a atins burtica și a spus că este în șase luni', a declarat pentru People o admiratoare a cuplului regal, care a venit să-i vadă pe Meghan și pe William împreună cu fiica ei în vârstă de 4 ani.

Meghan și Harry așteaptă cu nerăbdare să devină părinți.

Ulterior, Meghan le-a spus altor fani, strânși în Hamilton Square, că va naște la finele lunii aprilie, iar aceasta este prima declarație, neoficială, a Ducesei de Sussex cu privire la data nașterii. Până acum, singurele informații, extrem de seci, au venit de la Palatul Kensington, care anunța, în luna octombrie, că Meghan „așteaptă un copil în primăvara lui 2019″…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton