(P) 5 motive pentru care să alegi Dip Powder

 Sava Elisabeta
.

Produsele Dip Powder Romania au acaparat canalele de social media, pe foarte multe pagini de Facebook și Instagram manichiura realizată cu Dip Powder unghii a cucerit publicul feminin, primind  numeroase aprecieri și comentarii pline de încantare și curiozitate legate de noua pudră pentru unghii.

Dip Powder kit nu este doar cea mai noua tehnică pentru manichiură, ci și cea mai inovativă deoarece nu deteriorează patul unghial, ci din contră ajută la întârirea unghiilor datorită adaosului de vitamine și calciu din copoziție. Rezultatul final este mereu unul uimitor, manichiura fiind una ireproșabilă de fiecare dată.

Iată cele 5 motive pentru care trebuie să alegi Dip Powder:

  1. Rezistența

Toate femeile își doresc să aibă o manichiură care să nu sară imediat de pe unghii și care să dureze minim două săptămâni. Dip Powder îți poate oferi asta și chiar mai mult de atât. Datorita legăturilor complexe, manichiura relizată cu acest tip de pudră nu se ciobește, nu se decolorează sau exfoliează de pe unghii până la 3 săptămâni.

  1. Protecția

Așa cum am spus și mai sus, Dip Powder este un produs inovativ datorită faptului că prin proprietățile sale protejează unghia. De asemenea, acesta nu oprește creșterea naturală a unghiei și previne ruperea sau exfolierea. Astfel, unghiile devin mai puternice și ușoare în același timp.

  1. Nu necesită uscarea la lampă Led sau UV

Un alt avantaj pentru formula Dip Powder constă în fapul că nu este nevoie utilizarea lămpii Led sau UV, ceea ce diminuează semnificativ pașii de aplicare. Astfel poți obține o manichiură extraordinară într-un timp mai scurt.

  1. Nu are miros

Dacă în cazul altor variante de produse pentru manichiură atunci cand sunt polișate eliberează un miros neplăcut și deranjat, acest lucru nu este valabil și pentru Dip Powder. Pudra pentru unghii nu are miros și de aceea nu deranjează din niciun punct de vedere în procesul de aplicare.

  1. Se îndepărtează ușor

Dip Powder se șterge foarte ușor de pe unghii folosind acetonă. Unghiile se înfășoară în dischete îmbibate cu acetonă, iar deaspura fiecărei unghii se pune folie de aluminiu. După 7-10 minute de așteptare, pudra se poate îndepărta. În cazul în care, aceasata nu se ia ușor este necesar ca timpul de așteptare să fie unul mai lung.

Unde poți gasi produse Dip Powder? Pe site-ul exclusivcosmetics.ro poți găsi o varietate de pudre Kiara Sky in zeci de culori, mate, lucioase sau cu sclipici, acesta este motivul pentru care este imposibil să nu găsești cel puțin o pudră pe gustul tău. Tot aici sunt disponibile cele două kit-uri Dip Powder Kiara Sky. Kitul pentru incepatori include tot ceea ce aveți nevoie pentru a realiza o maichiură cu pudră, iar în kit-ul de culoare veți găsi culori in ediție limitată. În această perioadă pe site poți profita de oferta diponibilă pentru Dip Powder, la 5 pudre achiziționate vei primi una cadou.

Este foarte important ca atunci când îți alegi produsele pentru manichiură să le selecționezi pe cele de calitate, astfel vei avea garanția celor mai bune rezultate.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton