Roxana Vancea a anunțat sexul și numele bebelușului: "O să fie 100%..."

 Dumba Gabriela
.

Roxana Vancea a dezvăluit atât sexul bebelușului din burtică, dar și numele pe care îl va purta primul ei copil! Căsătorită din 2019, Roxana îți dorea foarte mult să fie mamă, mai cu seamă că s-a obișnuit în acest rol datorită fiului soțului ei, Dragoș. Roxana va aduce pe lume un Scorpion sau un Săgetător pentru că va naște spre sfârșitul anului, dacă totul decurge ca la carte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Astăzi, Roxana Vancea a dezvăluit că va naște un băiețel și a ales deja numele pentru el, Ayan. Numele frățiorului său a fost pus chiar de către Milan, copilul soțului ei, cel de care Roxana Vancea e foarte atașat și pe care îl consideră băiatul ei. Milan a fost și cel care i-a anunțat pe părinții Roxanei că vor avea un nepoțel.

img2img2

'L-am trimis pe Milan să le spună și nimeni nu înțelegea nimic. Pentru că nu știa să spună nici frățior, nici surioară. 'Vine barza?', îl întreabă tatăl meu. 'Da o să vină barza', spune Milan. Așa i-am anunțat pe ei. Oricum se așteptau pentru că noi le-am spus că ne gândim la treaba asta.

Am vorbit înainte cu Milan înainte să ne apucăm, să fim siguri că și el își dorește un frățior sau o surioară. Și el concepea doar un frățior. Și îi spuneam că există posibilitatea să fie o surioară, dar am zis că vedem noi cum o dregem până atunci. Important e că mai vrei pe cineva în casă!', a declarat Roxana Vancea la Măruță.

Cât s-a îngrășat Roxana Vancea în sarcină

Roxana Vancea este însărcinată în patru luni și deocamdată burtica ei nu se observă, mai ales că s-a îngrășat foarte puțin până acum.

„Nu am voie să fac foarte multă mișcare. Încerc să mănânc cât mai sănătos, acum nu mai mănânc dulciuri, mănânc fructe. Am luat 800 de grame. (…) Mi-a fost rău două săptămâni, în rest nu am avut nimic, nu am simțit nimic.', a mai spus Roxana Vancea.

Roxana a povestit și despre relația pe care o are cu fiul soțului său, Milan. Cei doi sunt foarte apropiați și chiar dacă nu au o legătură de sânge, băiețelul o consideră mama lui, iar Roxana îl iubește ca pe fiul ei.

„4 luni și o săptămână. Încă nu mi se vede burtica. Am fost aseară la control pentru că ultima oară mi-a zis că 70% o să fie băiat. Aseară mi-a confirmat că o să fie 100% băiat. O să fie Scorpion sau Săgetător. Da, am făcut pasul exact când am simțit că sunt pregătită să fiu mamă. Până atunci am fugit de asta cât am putut.

Avem o relație foarte frumoasă, petrecem mult timp împreună, Milan stă mai mult la noi. Nu simt că nu este copilul meu. (…) Eu vreau să nasc normal, s-ar putea să nu am foarte multe variante.', a mai povestit Roxana Vancea.

Citește și: Anamaria Prodan neagă divorțul de Laurențiu Reghecampf:„Eu nu am bărbat de lăsat’

Citește și: Silviu Prigoană, acuzații dure la adresa Adrianei Bahmuțeanu:„Îi denigra pe copii de față cu ei, e inuman!’

Citește și: Fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf, reacție tranșantă:„Cât sunt eu în viață, mama cu tata nu vor divorța’

Cum și-a anunțat Roxana Vancea soțul că este gravidă

La 30 de ani, Roxana este însărcinată pentru prima oară și atât ea, cât și soțul ei au făcut câteva sacrificii pentru a fi părinți. Spre exemplu, Dragoș a renunțat la suplimentele alimentare pe care le consuma constant pentru a-și crește masa musculară.

„Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el', a declarat Roxana Vancea în urmă cu ceva timp.

„Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic. Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă', a mai declarat viitoarea mămică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton