Elena Matei și Cătălin Amarandei, reacții după ce Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite: „Înseamnă că a funcționat...”

 Mirea Roxana
.

Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite, sezonul nouă, iar în urma acestui deznodământ, mulți au spus că nu concurenta lui Cătălin Scărlătescu merita să plece cu premiul acasă. Elena Matei și Cătălin Amarandei au fost invitați în platoul emisiunii Xtra Night Show și au vorbit despre controversele care s-au născut în jurul acestui subiect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elena Matei, Cătălin Amarandei și Narcisa Birjaru au fost cei trei finaliști de la Chefi la cuțite, sezonul 9. După cele trei probe pe care le-au avut de îndeplinit în finală, învingătoare a ieșit concurenta lui Cătălin Scărlătescu. În urma acestui deznodământ, foarte mulți fani ai emisiunii difuzate la Antena 1 au fost revoltați și au spus că Narcisa nu merita să câștige.

e1-6e1-6

Elena Matei, concurenta lui Sorin Bontea și Cătălin Amarandei, concurentul lui Florin Dumitrescu, au fost invitați la Xtra Night Show, de la Antena Stars și au fost întrebați ce părere au ei despre această controversă care s-a născut în jurul meritului pe care l-a avut Narcisa Birjaru de a câștiga Chefi la cuțite.

Citește și: Narcisa Birjaru, după ce a câștigat Chefi la cuțite:„Mă mândresc cu etnia mea'

Citește și: Ce meserie a avut Cătălin Amarandei, finalistul de la Chefi la cuțite:”Am început pe timpul liceului”

Citește și: Anamaria Prodan, despre partaj, după ce Reghe a declarat că divorțează:„O să-i las lui…'

Citește și: De ce lipsește Cove de la Vorbește lumea:„Am acceptat să plec…'

Elena Matei, despre victoria Narcisei la Chefi la cuțite

Elena Matei și Cătălin Amarandei au spus că toate părerile acestea sunt subiective. Concurenta lui Sorin Bontea spune că, în urma victoriei Narcisei, s-au format mai multe tabere alcătuite din cei care contestă rezultatul și cei care sunt de acord cu victoria concurentei.

Fiecare are preferatul lui. S-au format tabere. Tabăra mea: „de ce a câștigat ea?', tabăra lui Cătălin: „de ce nu a câștigat el?' sau „bravo ei că a câștigat'. Sunt împărțite părerile. Oricum lumea nu o să fie niciodată mulțumită', a spus Elena Matei, finalistă Chefi la cuțite, la Xtra Night Show.

După Chefi la cuțite, visul Elenei Matei este de a avea propria ei cofetărie și a a fi propriul ei șef.

Cătălin Amarandei: „Finala o joci împreună cu echipa'

La rândul lui, Cătălin Amarandei spune că decizia nu poate fi pusă la îndoială din moment ce juriul care a notat farfuriile a fost alcătuit de specialiști în domeniu. Preparatele celor trei finaliști au fost jurizate de 11 dintre cei mai buni chefi din România. În plus, Cătălin Amarandei mai spune că a fost normal să fie ajutați de echipă pentru că ar fi fost imposibil, ca într-un timp atât de scurt, să pregătească totul singuri.

Odată ce am fost judecați de un juriu avizat în domeniu, de bucătari cu experiență… Până la urmă, finala o joci împreună cu echipa. Ce fel de finală ar fi cu echipa dacă echipa nu face nimic pentru tine? Dacă ajungi în finală depinzi de o echipă. Câștigi, înseamnă că a funcționat bine echipa', a spus Cătălin Amarandei.

Ce va face Narcisa Birjaru cu premiul de la Chefi la cuțite

Foarte multe persoane se întreabă acum ce va face Narcisa Birjaru cu premiul în valoare de 30.000 de Euro. Ei bine, tânăra în vârstă de 24 de ani este pregătită să își cumpere o casă și să folosească premiul drept avans, sau să investească în propria ei afacere, într-un restaurant.

„Încă nu știu exact. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!’, a dezvăluit concurenta, pentru a1.ro.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton