Roxana Ghiță de la Survivor, declarație neașteptată: "Jador m-a curtat două luni!"

 Dumba Gabriela
.

Roxana Ghiță, fosta Războinică de la Survivor, a dat detalii despre relația cu Jador, Faimosul momentan accidentat, care stă pe bară. Roșcata a dezvăluit ceea ce fanii competiției de la Kanal D au intuit încă de la început: între ea și manelist este o poveste mai veche și nu s-au cunoscut prima dată la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ghiță a părăsit competiția Survivor din cauza unor probleme de sănătate și chiar dacă ea și Jador au fost în echipe rivale, roșcata susține că din fața televizorului îl susține pe manelist. Mai ales, completează Roxana, că Jador a curtat-o două luni.

Musty-Roxana-Ghita-10Musty-Roxana-Ghita-10

Recent, Roxana și prietena ei s-au filmat în mașină, dansând pe piesa lui Jador: 'Eu după ce m-a curtat Jador 2 luni. Sper să fie bine și să îl revedem cât mai repede în concurs'.

Pe Roxana nu a interesat-o însă propunerea lui Jador, iar la Survivor a pus ochii pe Andrei Dascălu, cu care a și spart gheața în Dominicană. Însă, deși s-au sărutat și i-a dat de înțeles Războinicului că îl va aștepta acasă, roșcata nu crede că va exista o continuare a relației lor și în afara competiției.

Probabil s-ar fi întemeiat ceva, ideea e că din cauza problemelor mele de sănătate nu am mai putut să mă gândesc la nimic altceva decât la mine, să îmi revin. S-a risipit așa orice… Se înfiripase așa la început, dar e o persoană foarte dragă și clar o să ne mai vedem.

Îl duce capul, e carismatic, doar că e puțin interiorizat în el și nu cred că este neaparat un impas că am plecat, sper să fie un moment în care să se deschidă. Are ce să ofere.' , a declarat Roxana Ghiță.

Citește și: Culiță Sterp o vrea eliminată pe Elena Marin de la Survivor.„Îl mângâia pe picioruș pe Jador

Citește și: Jador, mesaj dur pentru Faimoși, la Survivor:E multă ură între noi! Ce acuzații le-a adus colegilor

Citește și: Jador, la un pas să fie eliminat de la Survivor după accidentare:’L-am rupt, plec acasă’

De ce nu mai apare Jador la Survivor

Toată lumea se întreabă ce a pățit Faimosul și de ce lipsește din competiția Survivor, iar fanii sunt foarte îngrijorați pentru sănătatea lui. După o perioadă în care s-au analizat toate riscurile, Kanal D și medicii care îl ajută pe Jador să se recupereze după accidentarea la genunchi au luat o decizie.

Înaintea accidentării la genunchi, de pe 5 martie, Jador s-a mai lovit și la spate și fanii au crezut că va fi eliminat de la Survivor, din cauza problemelor de sănătate.

În gala eliminatorie din 14 martie, prezentatorul Dan Pavel a făcut anunțul în ceea ce privește viitorul lui Ionuț Dumitrache, alias Jador. Potrivit acestuia, artistul este acum în afara oricărui pericol și este apt să se întoarcă alături de colegii lui, astfel că la următorul joc de recompensă acesta va reintra pe teren.

Prezentatorul Survivor România a declarat că manelistul se poate întoarce liniștit. Reîncorporarea lui în echipa Faimoșilor se va produce în ediția de joi, 18 martie 2021.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton