Adda a ajuns la spital, pe perfuzii. De ce boală suferă: "Mă voi vindeca trup si suflet!"

 Dumba Gabriela
.

Adda și-a speriat fanii când a postat o fotografie de pe patul de spital și cu perfuzii în braț. Cântăreața spune că este pregătită să încerce orice pentru a se vindeca de rănile care îi apar pe corp și după ce s-a informat foarte mult, a ajuns la concluzia că are nevoie de o detoxifiere puternică fizică și psihică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, în luna octombrie, Adda a ajuns de urgență la spital și în urma unor controale amănunțite, cântăreața a aflat că se confruntă cu o alergie extrem de puternică, declanșată de o pastilă cu antibiotic. Adda le-a arătat urmăritorilor că spatele ei arată în continuare foarte rău, fiind invadat de erupții puternice. 

Prin urmare, soția lui Cătălin Rizea de la Chefi la cuțite spune că s-a săturat să trăiască toată viața cu pastile contra alergiei și după ce s-a documentat serios, a găsit o altă soluție pentru problema ei.

adda-4adda-4

'Poza asta este nuca din peretele Instagramului, dar este pentru cei care stiu ce inseamna intoleranta la histamina si dermografismul. V-am promis ca va tin la curent cu evolutia mea. Poate va ajut, inspir. Am ajuns, acum cateva saptamani, in punctul in care m-am saturat sa tratez simptome si am refuzat sa cred ca o sa fiu dependenta toata viata de antihistaminice.

Asa ca, am inceput sa citesc, sa ma documentez si mai bine si sa incep sa caut si sa tratez CAUZA- care este acolo, in celulele noastre si la nivel de subconstient, stres, obiceiuri alimentare proaste, antibiotice, antiinflamatoare etc.', a scris Adda pe contul de Instagram.

Adda: 'Cu timpul, mă voi vindeca trup și suflet'

Adda este convinsă că a găsit soluția pentru problema ei și de data asta se va vindeca. Artista spune că este pe mâini bune și se bucură de toată atenția și îngrijirea cadrelor medicale, dezvăluindu-le fanilor că o detoxifiere puternică o va însănătoși.

'Am inceput o detoxifiere puternica, atat fizica cat si psihica. Lucrez cu doctori specializati in medicina cuantica si psihoterapie. Tin o dieta stricta si iau suplimente. Cu timpul, ma voi vindeca trup si suflet! ❤️ Ps: Va recomand cartea Codul vindecarii'. 🙏', a mai spus artista.

Citește și: Cum a slăbit Adda în timp record, fără să țină dietă: „Îmi vine rochia de la 22 de ani'

Citește și: Adda are spatele plin de răni și a publicat imaginea. Ce a pățit soția lui Cătălin Rizea

Citește și: De ce a ajuns Adda la spital, cu perfuzii: Am început să respir foarte greu și mi s-a umflat limba’

Adda a renunțat la 3 alimente: „NU țin cură!”

Adda s-a tot luptat cu această afecțiune, care i-a dat bătăi de cap. A încercat tot felul de tratamente, dar singura variantă temporară care a dat rezultate a fost schimbarea totală a stilului de viață. A fost obligată de medici să scoată din meniu mai multe alimente. De asemenea, bea foarte multă apă și ia zilnic vitamine și alte suplimente, pentru întărirea imunității.

Chiar dacă a slăbit din cauza problemelor de sănătate, artista privește parte bună din acest necaz: a revenit la silueta de odinioară. Adda a afirmat încă o dată că, în cazul ei, nu este vorba despre o dietă.

Mănânc alimente fără HISTAMINĂ – am intoleranță! Fără – GLUTEN – am intoleranță. Am renunțat și la ZAHĂR – tot din cauze medicale.

Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamină crește și am erupții pe tot corpul… tam tam', a afirmat Adda.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton