Roxana Dobre, iubita lui Florin Salam, și-a plimbat copiii cu metroul. Cum s-au fotografiat

 Dumba Gabriela
.

Familia lui Florin Salam nu este străină de metrou! Acum doi ani, manelistul a fost surprins călătorind cu metroul și a declarat că nu este nici o rușine să apelezi la acest mijloc de transport în comun, iar acum Roxana Dobre i-a luat exemplul. Iubita artistului a postat pe Instagram imagini din metrou, unde se afla împreuncă cu doi dintre copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Banii nu sunt o problemă pentru familia lui Florin Salam, dar timpul se pare că este. Roxana Dobre a preferat să fenteze traficul din București și să călătorească împreună cu doi dintre copii cu metroul. Și pentru că vrea să le transmită fanilor că nu este nici o rușine să alergi mijlocul de transport în comun, Roxana a și postat imagini de la locul faptei.

2243222432

„Suntem în metrou!”, și-a anunțat Roxana fanii de pe Instagram, arătându-le fanilor și imagini video cu cei doi copii ce păreau bucuroși că se plimbă cu metroul.

Citește și: Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au afișat din nou împreună!Ce s-a întâmplat după ce au anunțat despărțirea

Citește și: Jador suferă enorm după Georgiana, dar nu mai vrea să se împace cu ea!„O iubesc nespus, dar…

Citește și: Ce planuri are Pepe, după divorțul de Raluca Pastramă:’Cred în dragoste, cred în căsnicie’ / EXCLUSIV

În 2019 au făcut vâlvă în presă o serie de imagini cu Florin Salam în metrou și se spunea la vremea aceea că manelistul ar fi consumat anumite substanțe interzise și de aceea a ales acest tip de transport.

„Țin să vă anunț, nu-i rușine să mergi cu metroul. Eram puțin pișcat și am zis să plec cu metroul, asta nu însemnă că eram drogat, cum se scrie prin presă și pe rețelele de socializare. Vă iubesc fanii mei! Dar copilul ăla nu a filmat când făceau toți poze cu mine, m-a prins în postura aia. Sper că ai făcut bani. Doamne ajută. Vă rog toți fanii mei să distribuiți toți' a fost prima reacție a lui Florin Salam, după ce a fost văzut la metrou, în urmă cu doi ani.

Și Roxana Dobre a făcut declarații despre acest subiect la vremea aceea.

„Nu are răbdare sa mai aștepte sa vină mașina după el, la aeroport, ca să ajungă acasă. De fiecare data se grăbește sa ajungă la metrou ca să nu mai piardă timp în trafic. Așa că urcă în metrou și vine acasă. Nu înțeleg de ce e lumea atât de mirată și de îngrijorată că merge el cu metroul.

Noi facem adeseori asta, dar de fiecare dată încercăm să fim cât mai discreți, nu simțim nevoia să ne expunem. Suntem oameni normali, facem lucruri normale', a spus Roxana Dobre.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton