Cum arăta Brigitte Pastramă în tinerețe. Nu avea nicio operație estetică

 Dumba Gabriela
.

În 1993, Brigitte Pastramă avea 16 ani! Era doar un copil cu trăsăturile încă neschimbate de operațiile estetice, o tânără frumoasă, cu buze pline, care cucerea inimi încă de atunci. Sătulă de cei care o critică pentru dependența de botox, Brigitte a postat pe Instagram o fotografie de când avea 16 ani prin care și-a dorit să sublinieze că nu s-a schimbat foarte mult între timp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă ar fi făcut peste 20 de intervenții estetice până acum, iar dependența sa de operații spune că a fost declanșată de fostul soț, care îi reproșa că nu are sânii frumoși. De-a lungul timpului, soția lui Florin Pastramă nu s-a limitat doar la corecția bustului, ci a continuat cu buzele, posteriorul și netezirea ridurilor.

242242

Brigitte ia foc atunci când i se reproșează că a exagerat cu operațiile estetice, contrazicându-i pe cei care o trag de mânecă. Bruneta susține că nu s-a schimbat foarte mult în ultimii 28 de ani și a arătat drept dovadă o fotografie de când nu era vedetă.

„Pe bune? Voi toți ăștia care comentați că m-am transformat total, că m-am urâțit, ia să vedem dacă aveți tupeu să ziceți că sunt mari diferențele la mine nemachiată!', a scris Brigitte Pastramă pe Instagram.

Citește și: A bătut recordul! Brigitte Pastramă, o nouă intervenție estetică la față!Cum arată acum

Citește și: Pe Brigitte Pastramă și Cristina Szeifert le știe toată lumea, dar uite cum arată cealaltă soră a lor.Gabriela este extrem de discretă

Citește și: De ce nu s-a căsătorit chef Cătălin Scărlătescu până acum:„Sunt geloase pe mine’

Câte operații estetice a făcut Brigitte Pastramă

Nu doar sânii și buzele lui Brigitte Pastramă au trecut prin mai multe modificări, dar și posteriorul a suferit modificări. Chiar la finalul lunii mai din 2020, aceasta s-a internat într-o clinică din Turcia pentru a se asigura că va ajunge la trăsăturile pe care le dorește, dar și-a injectat și grăsime proprie în zona posteriorului pentru a avea formele de invidiat de care se bucură în zilele noastre.

Retușul de la nivelul buzelor i-a schimbat fizionomia, prima sa intervenție de bioalcamide fiind un dezastru. Au urmat patru operații de schimbare a silicoanelor, a apelat la o rinoplastie, și-a pus grăsime în posterior, iar recent și-a pus fire în buze pentru a le îndrepta.

„Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sâni așa mari ca ea? Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi!

Eu nu mi-am schimbat implanturile până ce nu l-am născut pe Robi, după aceea am mai avut încă un implant la Sara și al patrulea l-am făcut acum!

Astea ultimele sunt garantate pe viață și am și pașaport la ele. Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine!

De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate. Și acum vine Pastramă și-mi zice că am prea multe?! El nu le-a văzut înainte să ne căsătorim?', a spus Brigitte Pastramă în trecut.

Brigitte Pastramă, încă o nouă intervenție estetică

Brigitte Pastramă susține că nu are de gând să se oprească aici cu seria operațiilor estetice. Mai mult, ea a dezvăluit care este următoarea operație pe care are de gând să și-o facă.

„Acum vreau fire de întinerire ca să nu ajung să mă taie mai tare. Pune cineva fire în Chișinău, dar merg după ce fac vaccinul! Eu am făcut embolie pulmonară și, după vaccin, va trebui să fac niște injecții pentru tromboză’, spunea Brigitte Pastramă acum doua luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton