Rona Hartner, dezvăluiri despre sărutul cu Ștefan Bănică. Se întâmpla în urmă cu 20 de ani: „Nu mai era căsătorit”

 Ifrim Georgiana
.

Rona Hartner, dezvăluiri despre sărutul cu Ștefan Bănică. În urmă cu 20 de ani, cei doi au făcut parte din distribuția peliculei „Sexi Harem Ada Kaleh', în regia lui Mircea Mureșan. În film, cântărețul a interpretat unul dintre rolurile principale și a avut o scenă inedită alături de Rona Hartner, cu care s-a sărutat pasional.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Premiera producției românești a avut loc la 19 octombrie 2001. Din distribuție fac parte nume importante precum Alexandru Arșinel, Jean Constantin, Stela Popescu, Tamara Buciuceanu, Mișu Fotino. Alături de aceștia, au jucat și Ștefan Bănică și Rona Hartner, care au avut parte de o „scenă fierbinte', după cum a mărturisit chiar artista. La 20 de ani de la premiera peliculei, a făcut mărturisiri despre scena sărutului, susținând că, la acea vreme, multe „fete suspinau' după îndrăgitul cântăreț.

rona-1rona-1

Rona Hartner, dezvăluiri despre sărutul cu Ștefan Bănică. În cadrul peliculei, cântărețul l-a interpretat pe Gicu, un tânăr din Orșova, în timp ce artista a jucat rolul Lucicăi, prietena lui Gica.

Citește și: Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare din lupta cu cancerul:”Îmi pierdusem vocea, memoria şi dicţia!”

Citește și: Cine este Rona Hartner.A divorțat de două ori și are o fiică

Citește și: Blake Lively este însărcinată cu al patrulea copil.Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: De ce se retrage Mihaela Rădulescu din lumina reflectoarelor:„Mai bine mai târziu decât niciodată'

Rona Hartner, dezvăluiri despre sărutul cu Ștefan Bănică

Artista a mărturisit că, la acea vreme, Ștefan Bănică era divorțat și că multe fete „suspinau după el'. În legătură cu scena sărutului, aceasta a susținut că a fost impusă de regizorul peliculei și că nu a fost vorba de nicio „atracție specială'.

„Ștefan Bănică e un profesionist, lucru pe care îl cunoaște multă lume. În pelicula respectivă, una care face parte din preferatele mele de altfel, m-aș fi așteptat la altceva, poate! Practic, am avut o singură scenă mai fierbinte, dacă-i pot spune așa.

Un simplu sărut. Regizorul a venit la noi, așa cum se obișnuiește, și ne-a spus că trebuie să ne pupăm. Prin surprindere. A fost ceva de genul unui quick, cum spun englezii unui sărut rapid. O chestie absolut normală, fără nicio atracție specială.

Pe atunci, Ștefan Bănică nu mai era căsătorit cu Mihaela Rădulescu, dacă nu mă înșel, și cred că multe fete suspinau după el, dar mai mult decât acel sărut nu a existat nimic. Nici o atingere, nimic!', a declarat Rona Hartner, potrivit playtech.ro.

„M-am distrat copios'

Artista a vorbit despre perioada în care au avut loc filmările pentru pelicula „Sexi Harem Ada Kaleh'. Rona Hartner a susținut că s-a distrat copios și a explicat succesul acestei producții.

„În filmul acela m-am distrat copios. Nu cred că a fost zi de filmare în care să nu râdem din pricina glumelor lui Jean Constantin. Rolul meu, dar și pe cel al Ștefan, lăsa să se întrevadă doi tineri și ușori șmecheri, dar și pe jumătate prostuți. O combinație care cred că a avut mare succes, de altfel', a adaugăat Rona Hartner, potrivit sursei citate.

Rona Hartner vrea să-i facă concurență lui Ștefan Bănică

Artista a adăugat, în mod umoristic, că intenționează să-i facă competiție lui Ștefan Bănică. Astfel, în perioada sărbătorilor de iarnă, Rona Hartner va organiza un spectacol asemănător concertelor pe care artistul le organizează de mai mulți ani.

„Intenționez să-i fac o mică concurență, pe cât o să pot. Ștefan Bănică organizează de ani mulți acel concert de Crăciun. M-am gândit să-i urmez într-un fel exemplul și anul acesta am să propun și eu ceva. Va fi un spectacol cu scene din filmele mele pe care le-am jucat în străinătate.

Show-ul se va numi „This is Rona!' și va fi programat în preajma Crăciunului, cel mai probabil la Cinema PRO, din centrul Bucureștiului', a mărturisit ea.

Sursa foto: Facebook & Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton