Român din Ucraina, mărturisiri cutremurătoare despre sora rămasă la Kiev: „Plânge încontinuu, nu au cale de ieșire”

 Miniosu Alexandra
.

Un român din Ucraina a făcut mărturisiri cutremurătoare despre sora lui rămasă la Kiev. Bărbatul susține că femeia a încercat să plece din Capitală, însă nu a reușit, din cauză că multe căi de ieșire sunt blocate. Disperată și îngrijorată, aceasta nu-și mai poate controla lacrimile. Iată ce i-a spus aceasta rudei sale! Dezvăluiri tulburătoare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Un român din Ucraina a făcut mărturisiri cutremurătoare despre sora lui rămasă la Kiev. Etnicul român din zona Carpaților a dezvăluit de ce șansă se agață ruda lui, în vreme ce Rusia bombardează baze militare din Ucraina. Potrivit spuselor lui, femeia plânge încontinuu și deși a încercat să părăsească Capitala, nu ar fi putut din cauză că multe căi de ieșire sunt blocate.

roman-sora-kiev-1roman-sora-kiev-1

Joi dimineață, Vladimir Putin a anunțat o operațiune militară specială în Ucraina. La scurt timp, potrivit digi24.ro, diferite explozii s-au făcut auzite în orașele ucrainene Kiev, Harkov sau Odesa, dar și în partea de Est a țării. Locuitorii sunt îngroziți și au început să fugă din Kiev. În mediul online au apărut imagini dramatice, cu coloane mari de mașini care au blocat autostrada la ieșirea din Capitala Ucrainei.

Citește și: Rusia a atacat Ucraina cu avioane, tancuri și nave militare.Cel puțin 8 persoane au fost ucise

Citește și: Robert Niță, la spital după Survivor:„Am suferit o intervenție chirurgicală'. Cum se simte acum

Citește și: Oana Lis, hărțuită la cabinetul ei psihologic:”Mă sună tot felul de frustrați sexual”

Citește și: Cum depășește Georgiana Lobonț certurile cu soțul ei:”În orice căsnicie nu e numai roz”

Român din Ucraina, mărturisiri cutremurătoare despre sora rămasă la Kiev

Un etic român din zona Carpaților a vorbit despre situația dramatică prin care trece acum sora lui rămasă la Kiev. Tânărul se află acum în țara noastră și nu a dorit să-și dezvăluie numele. Conform spuselor lui, aproape toată familia lui se află în Ucraina. Mama este în regiunea Transcarpatia, iar sora în Kiev.

Tânărul român a povestit că mama lui nu are cum se plece, pentru că are grijă de bunica lui. Acesta a susținut că sora lui a încercat să părăsească Kievul, însă nu ar fi putut din cauză că tot traficul este blocat. Femeia, care plânge încontinuu, i-a povestit rudei sale că vede peste tot oameni cu bagaje, însă căile de ieșire ar fi blocate.

„Mama nu are cum să plece, are grijă de bunica mea. În schimb, sora lui a încercat să plece din capitală. Dar nu a putut.

Pur și simplu nu poate, e tot traficul blocat. Plânge încontinuu. A reușit doar să îmi spună că, peste tot, vede oameni cu bagaje, valize, dar căile de ieșire sunt blocate', a spus românul pentru libertatea.ro.

Conform sursei citate, șansa de care sora bărbatului se agață în aceste clipe dramatice e că „stă într-un cartier mai nou din oraș și, din ce știe, nu ar exista prin zonă infrastructură militară, așa că speră să scape de atacuri'.

Scene dramatice la Kiev

Până în momentul de față, cele mai multe obiective atacate din Ucraina au fost baze militare, dar și turnuri de transmisie TV, mai scrie sursa menționată.

După bombardamentele de Ucraina, pe Internet au început să circule fotografii și filmulețe cutremurătoare cu locuitorii din Kiev. Majoritatea încearcă să plece. Astfel, au fost formate cozi uriașe la benzinării, traficul este blocat și e mare aglomerație și la metrou.

În urmă cu scurt timp, primarul Kievului Vitali Kliciko le-a cerut cetățenilor orașului să rămână în case. Ba mai mult, i-a îndemnat să aibă la îndemână actele și lucrurile de primă necesitate.

Sursă foto: Poze Simbol de pe Primedia Images, Captură ecran, Digi24

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton