Rod Stewart - La a treia casatorie

 Revista VIVA
.

Rod Stewart – La a treia casatorie

Rod Stewart – La a treia casatorie

Rod Stewart

Rocker-ul britanic Rod Stewart (62 de ani) s-a casatorit cu manechinul Penny Lancaster (36 de ani), nunta avand loc in nordul Italiei, la Santa Margherita Ligure, in apropierea portului Portofino.

Evenimentul s-a desfasurat in intimitatea oferita de vila Durazzo construita in secolul al 17-lea si inchiriata pentru aceasta ocazie. Ziaristii au fost luati prin surprindere de locatia aleasa de cei doi, intrucat se asteptau ca intreaga ceremonie sa se desfasoare la Portofino, la vreo 10 km departare.

Agentia Ansa precizeaza ca un singur fotograf a avut permisiunea de a asista la casatoria civila a lui Rod Stewart. Imediat dupa terminarea casatoriei, cei doi s-au urcat pe iahtul ancorat intre Santa Margherita si Portofino.

Ceva mai tarziu, la lasarea serii, s-a dat startul unei mari petreceri la care au participat, printre altii, Mick Jagger si Elton John.

Rod Stewart se afla la cea de-a treiea casatorie. El are deja o fetita in varsta de 2 ani cu Penny Lancaster, iar din casatoriile si relatiile anterioare, inca sapte copii.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.rodstewart.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton