Rochii de mireasă identice cu cea purtată de Kate Middleton, de vânzare în magazinele unui brand prezent și în România

.

Pentru o mireasă, cea mai importantă în ziua nunții este rochia și cine nu și-ar dori să arate ca o prințesă în fața altarului? Ca atare, unul dintre cele mai cunoscute branduri mass-market a scos la vânzare rochii de mireasă identice cu cea purtată de Kate Middleton.

Pe 29 aprilie 2011, Kate Middleton, actuala Ducesă de Cambridge, îi spunea da Prințului William, în Westminster Abbey, în prezența unei mulțimi impresionante. La vremea aceea, rochia ei de mireasă, creată special de Sarah Burton pentru Alexander McQueen, a fost una dintre cele mai scumpe din toate timpurile, costând nu mai puțin de 250.000 de lire sterline.

Kate Middleton și Prințul William, în ziua nunții lor (29 aprilie 2011)

Kate Middleton și Prințul William, în ziua nunții lor (29 aprilie 2011)

Deși rochia pare simplă, de fapt ea conține o mulțime de detalii care fac diferența între o rochie de mireasă oarecare și o vestimentație demnă de o ducesă. Dantela, brodată cu narcise și trandafiri, a fost țesută manual, la fel și aplicațiile de cristale și perle de pe poala rochiei și de pe trenă. De altfel, toți marii designeri, printre care Givenchy, Lacroix și Lagerfeld, au considerat creația lui Sarah Burton drept o adevărată operă de artă și, într-adevăr, Kate a arătat spectaculos în ea.

Rochia de mireasă creată de H&M.

Rochia de mireasă creată de H&M.

Drept urmare, chiar și acum, după 7 ani de la nunta regală, celebra rochie se bucură de un succes imens, așadar brandul H&M a pus în vânzare o copie la indigo a creației lui Sarah Burton. Evident, deși arată asemănător, materialele din care este creată nu sunt la fel de scumpe, însă rezultatul este totuși unul fericit, pentru că detaliile sunt similare și destul de bine realizate. Din fericire pentru viitoarele mirese care își doresc ca, în ziua nunții, să arate precum Kate Middleton, rochia este literalmente de… o mie și ceva de ori mai ieftină, aceasta costând doar 210 lire sterline (299$). Drept urmare, dacă vă doriți să arătați ca o prințesă în ziua nunții, acum puteți găsi rochii de mireasă identice cu cea purtată de Kate Middleton, pentru orice siluetă.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton