Brigitte Sfăt a intentat divorț din nou, dar Ilie Năstase refuză separarea: „Vreau să iubesc iar!”

 Stamen Diana
.

Când părea că spiritele s-au calmat între Brigitte Sfăt și Ilie Năstase, ei bine, totul a luat o mare întorsătură. Încă soția fostului tenismen vrea să divorțeze și să fie o femeie liberă pentru a-și putea trăi viața așa cum vrea ea și mai ales să fie fericită și să iubească.

Brigitte Sfăt vrea să înceapă o viață nouă și să găsească pe cineva care să o iubească și pe care să-l iubească. Vedeta nu este afectată de ceea ce se întâmplă, ba chiar este foarte liniștită și își vede de viața ei. Brigitte Sfăt a depus din nou actele de divorț.

'Eu m-am mutat la o casă îm Pipera. Nu am treabă cu fata care tot apare pe la TV. Eu sunt foarte liniștită. Eu am treabă cu Ilie, cu fata aia nu am nicio treabă. Eu nu i-am trimis niciun mesaj. Femeia încearcă să-și facă reclamă. Eu am ieșit la TV și am vorbit despre problema mea și a lui. Ilie nu-mi dă divorțul. Am băgat din nou divorț. Eu nu am treabă că se duce cu femei, am avut treabă că a mințit. Eu am treaba cu el, nu vrea să-mi dea libertatea. Vreau și eu să încep o viață nouă, vreau să iubesc. Eu dacă vorbesc cu un bărbat vine Ilie și se bagă. Eu vreau să se rezolve problema. M-a dearanjat ca mi-a oprit actele și el trăia viața bine merci. Ilie mă caută și acum. Viața merge înainte.', ne-a spus Brigitte Năstase.

Brigitte Sfăt și-a luat casă în Pipera

'Dragi prieteni, vreau doar sa va multumesc pentru sutele de mesaje de imbarbatare primite in urma emisiunilor de ieri si azi. Astazi, sunt foarte bine, sunt in noua mea casuta, cumparata cu ajutorul unui credit ipotecar, pe care de cateva luni l-am cerut si mi s-a aprobat in joia mare, NU este un cadou de la Ilie.  M-am intors de la Disneyland, unde chiar m-am distrat impreuna cu fetita mea. Probabil voi incepe o noua viata, sper sa fiu lasata sa pot face acest lucru. Nu este usor sa traiesti alaturi de o persoana care nu doreste sa-ti redea libertatea, dar se poarta ca si cum el ar fi liber.', a scris Brigitte pe social media.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton