Richard Gere, tată pentru a doua oară, la 70 de ani. Soţia tinerică este din nou gravidă, la 9 luni de când a născut un băieţel

 Dumba Gabriela
.

Bucurie mare pentru Richard Gere şi soţia lui, Alejandra Silva: vor deveni din nou părinţi, acesta fiind al doilea copil al lor şi al treilea pentru fiecare dintre ei. La 36 de ani, soţia lui Gere a anunţat că este din nou însărcinată, la doar nouă luni de când a născut un băieţel.

Richard Gere şi Alejandra Silva, din nou părinţiING* Richard Gere enjoys a time with his wife Alejandra Silva and children on holiday in TuscanyRichard Gere şi Alejandra Silva, din nou părinţiING* Richard Gere enjoys a time with his wife Alejandra Silva and children on holiday in Tuscany

Richard şi Alejandra s-au cunoscut în 2014, în Italia, într-unul dintre hotelurile pe care ea le administra şi s-au căsătorit, patru ani mai târziu, la New York.

După ce au devenit părinţi în februarie 2019, Alejandra Silva a anunţat că este din nou însărcinată, în trei luni chiar. Astfel, în primăvara anului următor, actorul va fi din nou tată.

Pentru amândoi, acesta va fi al treilea copil. Alejandra Silva mai are un fiu, Albert, în vârstă de 7 ani, din căsătoria cu magnatul Govind Friedland.

Actorul este şi tatăl lui Homer James Jigme, născut în urmă cu 20 de ani, în mariajul cu actriţa Carey Lowell, cu care a avut o relaţie între 2002 şi 2013.

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton