Cătălin Botezatu, prima apariție publică la un eveniment, după operația la colon. Arată din ce în ce mai bine!

 Oana Popoiag
.
Cătălin BotezatuCătălin Botezatu

După ce a trecut prin clipe grele din cauza operației la colon, urmată de o scădere drastică în greutate, Cătălin Botezatu începe să își revină. Designerul a marcat prima sa apariție publică, la un eveniment monden, de unde este evident că se simte mult mai bine și începe să pună la loc kilogramele pierdute.

Cătălin Botezatu a trecut prin clipe foarte grele în ultimele luni, din cauza serioaselor probleme de sănătate. După ce a făcut o operație la colon, în urma căreia a fost extirpată o tumoră canceroasă, și după ce a slăbit aproape 14 kilograme, designerul se simte acum din ce în ce mai bine.

Cătălin Botezatu, prima apariție publică la un eveniment monden după operație. Arată din ce în ce mai bine

Designerul a marcat prima sa apariție publică după perioada în care s-a luptat cu boala, imaginile lăsând să se vadă că Bote se simte mult mai bine și a început să recupereze kilogramele pierdute, dar și tonusul atât de reprezentativ pentru el. Ca de obicei, Cătălin a arătat impecabil într-un costum gri, la brațul bunei sale prietene Raluca Bădulescu.

Cătălin Botezatu a slăbit 12 kilograme!

Deși a trecut prin momente extrem de dificile și nu este în cea mai bună formă, Cătălin Botezatu se recuperează pe zi ce trece. După operația la colon care a durat circa șase ore, designerul spune că a realizat în sfârșit că cea mai importantă este sănătatea. „Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea’, a spus Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.

Foto: Instagram

Citește și:

Fiica Ralucăi Moianu este de vis, a luat locul 3 la Miss: „Mara mea cea mică este adolescentă!'

Horia Tecău s-a despărțit de iubita lui. Tenismenul era îndrăgostit până peste cap de o braziliancă incredibil de frumoasă

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton