În ce relații se află Dan Alexa cu Anamaria Prodan, în plin scandal de divorț cu Reghe: "Este acolo pentru mine"

 Dumba Gabriela
.

Dan Alexa are o legătură specială cu familia Prodan – Reghecampf, nu doar cu Anamaria, așa cum s-a speculat în trecut. Antrenorul asigură pe toată lumea că se înțelege la fel de bine cu soții Prodan – Reghecampf și îi respectă foarte mult.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

S-a vorbit mult, în trecut, despre relația specială dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, speculându-se că între ei există mai mult decât o colaborare profesională. Totul a luat amploare când impresara l-a pălmuit pe antrenor de față cu toată lumea, la finalul unui meci, în ceea ce părea o ceartă între doi îndrăgostiți. Anamaria a insistat, atunci, că a fost vorba despre o neînțelegere profesională, nu gelozie.

15945459273721594545927372

Dan Alexa dă de înțeles că se află la mijloc în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pentru că îi respectă pe amândoi la fel de mult.

Antrenorul în vârstă de 41 de ani spune că îi este foarte recunoscător Anamariei Prodan pentru ajutorul primit în carieră.

Dan Alexa a mărturisit la Antena Stars că are un contract în aceste momente cu impresara Anamaria Prodan, care l-a ajutat ori de câte ori a cerut acest lucru, aducându-i mereu jucătorii de care avea nevoie.

„Respect foarte mult aceasta relație. Am contract cu Anamaria Prodan. Este o relație de respect între noi. Țin foarte mult la Laurențiu Reghecampf, dar și la Ana.

Este unul dintre cei mai buni impresari români, care de fiecare data când am nevoie de un jucător, ea mi-l aduce și este acolo pentru mine. Pe lângă asta, toate deciziile majore mi le iau singur”, a mărturisit Dan Alexa.

Citește și: Fiica lui Cristi Chivu, actriță în serialul Adela. Ce rol interpretează Anastasia Chivu

Citește și: Primele imagini din filmul lui Liviu Vârciu. Cine joacă în comedia Zăpadă, ceai și dragoste

Citește și: Albert Iovan, fiul Romaniței, este pilot de raliu, la doar 14 ani:„Adrenalina de la tata o am’

Dan Alexa: 'Vă rog sa ne respectați munca'

Sătul de toate speculațiile și zvonurile care au continuat să apară la adresa lui, Dan Alexa susține că a fost ultima oară când cineva și-a permis să arunce cu vorbe necugetate la adresa lui, dar mai ales, la cea a bunei sale prietene, Anamaria Prodan.

Antrenorul a declarat în nenumărate rânduri că relația dintre el și Anamaria este una de prietenie, bazată pe respect și nimic mai mult.

Antrenorul a închis toate gurile cârcotașilor, susținând că atunci când vine vorba despre el și familia Prodan, totul trebuie să se rezume la dovadă de bun simț și decență, nicidecum la inepții.

'Rog respectuos presa să încheie această mizerie și să dea dovadă de bun simț și decență când vine vorba despre familia mea și familia Prodan Reghecampf! Va rog sa ne respectați munca, carierele și familiile! Mulțumesc pentru înțelegere', a mai spus Dan Alexa.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton