Influencerița Miss Mercedes Morr, găsită moartă în apartamentul ei. Poliția crede că este vorba de o crimă

 Mirea Roxana
.

Jenae Gagnier, alias Miss Mercedes Morr, o influenceriță americană, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Huston. Autoritățile cred că este vorba de o crimă, având în vedere că în apartamentul acesteia a fost găsit și un bărbat decedat. Cel mai probabil, agresorul s-a sinucis după ce a comis fapta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Miss Mercedes Morr, o inflenceriță americană, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Huston, marți, 31 august. În ceea ce privește decesul lui Jenae Gagnier, pe numele ei real, în vârstă de 33 de ani, autoriățile cred că este vorba de o crimă. Decesul influenceriței, care era celebră pe Instagram, se crede că ar fi fost provocat prin strangulare.

j1-1j1-1

În acest caz, autoritățile au și un suspect. Este vorba de Kevin Alexander Accorto, în vârstă de 34, din Florida, care a fost găsit decedat în apartamentul lui Miss Mercedes Morr, potrivit NBC-2. Se crede că, după ce a omorât-o pe Jenae Gagnier, bărbatul s-a sinucis.

Citește și: Nicola, dată cu capul de geam, în autobuz:„Eram umflată. Am simțit că mi s-a zdruncinat creierul'

Citește și: Scandal după ce Philip a aflat că Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit:„Mi-e teamă că mă omoară'

Citește și: INNA dezvăluie secretul relației cu Deliric, după 8 luni împreună:„Sunt câteva ingrediente de bază'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Jador când s-a întâlnit cu Ella la mare:„Era cu un băiat'

Miss Mercedes Morr, o inflenceriță americană, a fost găsită moartă

Miss Mercedes Morr, o inflenceriță americană, a fost găsită moartă în apartamentul ei, iar agresorul s-ar fi sinucis după ce a comis oribila crimă. Cauza morții lui Kevin Alexander Accorto, care a fost găsit decedat în apartamentul influenceriței, a fost descrisă ca fiind „multiple răni provocate cu un obiect ascuțit' de către medicul legist, care este de părere că este vorba despre o sinucidere.

În acest moment, poliția a declarat că aceasta este considerată o crimă-sinucidere. Există o investigație în curs de desfășurare pentru a determina care a fost motivul pentru care s-a ajuns la această tragedie.

De asemenea, Poliția a mai declarat că nu crede că exista o relație între suspect și victimă.

„În acest moment al investigației nu credem că a existat o relație între suspect și victimă', a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției din Richmond, Lt. Lowell Neinast, pentru The New York Post.

Familia crede că atacatorul a urmărit-o pe Miss Mercedes Morr

Familia lui Miss Mercedes Morr este îndurerată și crede că atacatorul a urmărit-o obsesiv pe celebra influenceriță, care avea peste 2,6 milioane de urmăritori numai pe Instagram.

Încetați cu glumele, doar ce am vorbit joi. Nu-mi faceți asta!', a afirmat rapper-ul Bow Wow când a aflat vestea tragică a morții lui Jenae Gagnier.

Urmăritorii lui Miss Mercedes Morr sunt și ei îndurerați și șocați după ce au aflat teribila veste. Internauții au lăsat numeroase comentarii în care își exprimă regretul față de moartea lui Jenae Gagnier.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton