Ce relație are Victor Slav cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu: "Nu pot să îi refuz nimic"

 Dumba Gabriela
.

Victor Slav a vorbit despre relația pe care o are cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. Acesta recunoaște că îi oferă tot ce fetița își dorește pentru că e la vârsta la care vrea toate jucăriile pe care le vede în magazine, iar el nu îi poate refuza nimic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat, amândoi sunt părinți model pentru Sofia și se străduiesc să o educe cât mai frumos. Prezentatorul TV mărturisește că nu e un tată sever, ba dimpotrivă, îi face micuței toate poftele.

71189030_3027455720660826_4441494125392429056_n-1280×720-171189030_3027455720660826_4441494125392429056_n-1280×720-1

Ce relație are Victor Slav cu fiica lui, Sofia

Victor Slav este foarte atent la nevoile fiicei sale și îi susține orice dorință, mai ales că toate se rezumă în această perioadă la jucării.

Sunt in faza in care nu pot sa ii refuz mai nimic.:) Este un copil minunat si rasfatat iar in momentele in care suntem impreuna ii iau tot ceea ce ea isi doreste, mai ales ca este vorba in principal despre jucarii. Sofia este la varsta la care nu as putea sa ii refuz nimic din ce isi doreste si ii pot oferi„, a declarat Victor Slav, potrivit kanald.ro.

Citește și: Mihai Mitoșeru regretă că a divorțat de Noemi:'A fost o greșeală. Mi-am dat seama prea târziu…'

Citește și: Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, atac la adresa lui Reghe:'A decăzut rău'

Citește și: Dan Negru, totul despre relația cu Denise Rifai după „40 de întrebări și de când sunt colegi:„Sincer, i-am spus și ei, o văd…/ EXCLUSIV

Victor Slav spune că își va susține întotdeauna fiica

Întrebat cum va reacționa dacă fiica lui vrea să devină actriță, Victor Slav a declarat că indiferent ce își va dori Sofia, el va fi alături de ea.

Copilul trebuie sa aleaga ce doreste sa faca in viata, datoria parintelui este sa ii observe aptitudinile si sa le dezvolte.

Intre televiziune si actorie, cred ca spre actorie are cele mai multe inclinatii in acest moment. Vom vedea pe parcurs, dar stie sa obtine ceea ce doreste, trece din stari in stari, este o actrita desavarsita„, a mai spus Victor Slav.

Victor Slav a fost alături de fiica lui atunci când a fost bolnavă

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trecut prin momente dificile în urmă cu o lună, când fetița ei Sofia a ajuns pe mâinile medicilor. Sofia Slav a fost operată de polipi, recent, decizie pe care mama sa, Bianca Drăgușanu, a luat-o împreună cu doctorul fiicei sale.

Sofia are cinci anisori si cele mai mari provocari au fost perioadele cand a fost racita, virozele. Cand iti vezi copilul ca sufera, pentru orice parinte este o mare provocare.

Acum trei saptamani am operat-o de polipi si a fost o perioada grea mai mult pentru mine, pentru ca surprinzator ea s-a comportat foarte bine, nu i-a fost atat de frica.

Am tinut un an sub control aceasta problema, sperand ca se va remedia fara interventie chirurgicala,” a mai dezvaluit prezentatorul TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton