Ce relație au Liana Stanciu și Miță de la Bere Gratis cu fiica lor de 16 ani: "Ne certăm, ne împăcăm, ne..."

 Dumba Gabriela
.

Liana Stanciu și Miță de la Bere Gratis au vorbit despre relația cu fiica lor în vârstă de 16 ani. Teodora este acum o domnișoară în toată regula, cu o personalitate puternică și ar vrea să calce pe urmele tatălui ei și să facă muzică.

ITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

eodora, fiica Lianei Stanciu și a lui Miță de la Bere Gratis, știe ce vrea, are propria viziune despre viață, pasiuni și dorințe pe care și le respectă, iar neînțelegerile specifice unei relații dintre părinți și copil adolescent apar, din când în când, și în familia lor.

877877

Cum se înțeleg Liana Stanciu și Miță de la Bere Gratis cu fiica lor

Liana Stanciu, în vârstă de 50 de ani, este unul dintre cei mai apreciați oameni de radio și televiziune. Este căsătorită din 2005 cu Mihai de la „Bere Gratis' și au împreună o fată, pe Teodora, în vârstă acum de 16 ani. Liana a vorbit pentru prima oară despre relația cu fiica ei și despre activitățile sale de adolescentă.

„Ne certăm, ne împăcăm, ne iubim, ne certăm iar, ne strigăm: „Nu te mai suport!, „Ba eu!, după care ne luăm în braţe: „Am greşit! Am spus o prostie!, „Şi eu! Te iubesc!, „Şi eu! Pa!. Teodora e mare acum şi are propriile-i păreri„, a declarat Liana Stanciu despre fiica ei, pentru okmagazine.

Citește și: Drama trăită de Cerasela de la Insula Iubirii: „Mama și tata nu m-au vrut’

Citește și: Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a venit cu noua iubită, la nunta fiului lor.Cum arată femeia din viața medicului Cristian Georgescu

Ce pasiuni are fiica Lianei Stanciu la 16 ani

Liana Stanciu a povestit că fiica ei excelează la limbile străine și este pasionată și de muzică.

„Citeşte, se informează, e într-o gaşcă de copii care cred că România trebuie schimbată din interior. Face engleză la nivel de excelenţă, la 16 ani dă nivelul Advanced. Mai face şi spaniolă, şi un pic de franceză.

Probabil că o să meargă pe limbi străine, ca mine, eu fiind de principiul că orice meserie de pe lumea asta ai face, te ajută imens să ştii şi limbi străine.

Teodora cântă, dar după ce a văzut cât de greu i-a fost tatălui ei în ultimii doi ani, nu cred că mai e atâtde setată să cânte. Mai degrabă ar vrea să facă producţie muzicală', a dezvăluit Liana Stanciu.

Miță de la Bere Gratis, despre fiica lui: „Cred că Teodora e mai talentată decât mine'

Mihai Georgescu este un tată implicat și mândru de realizările fiicei sale. O descrie ca fiind foarte sufletistă, are inima bună și este un personaj jovial’.

Eu cred că Teodora e mai talentată decât mine. Dar fără muncă talentul aproape că se anulează. De cântat, cântă de la doi ani. Am învățat-o atunci „Nessun Dorma”. Era foarte haioasă!

Este destul de complicat să îți înveți propriul copil să cânte, dar niște sfaturi sau trucuri poți să îi recomanzi.

I-am spus, de exemplu, că orice piesă cântă, să pună în evidență maniera piesei. Ne place foarte mult să ne uităm împreună la filme, să facem muzică și sport împreună și aproape zilnic lecții, pentru că fără școală, creierul este mult mai sărac.

Artistul trebuie să aibă școală!’, spunea Miță de la Bere Gratis acum ceva timp.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton