Când are loc finala Survivor 2022. Cătălin Zmărăndescu a făcut anunțul

 Miniosu Alexandra
.

Când are loc finala Survivor 2022. Survivor România 2022 se apropie de sfârșit. Mii de români, atât din țară, cât și din străinătate, așteaptă cu nerăbdare finala show-ului de la PRO TV. Asta pentru că atunci va fi dezvăluit marele câștigător. Recent, fostul concurent Cătălin Zmărăndescu a dat din casă și a dezvăluit când va avea loc finala Survivor 2022.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Când are loc finala Survivor 2022. Survivor România 2022 e unul dintre cele mai îndrăgite show-uri din țară. La fel ca în sezonele precedente, telespectatorii au dat dovadă de fidelitate și au urmărit în număr mare emisiunea, încurajându-și favoriții. Întrebarea care stă acum pe buzele tuturor e „când are loc finala Survivor 2022?'. Ei bine, răspunsul a fost oferit recent de Cătălin Zmărăndescu, fost concurent al show-ului de la PRO TV.

finala-survivor-2finala-survivor-2

Când are loc finala Survivor 2022. După patru luni în care concurenții Survivor România 2022 au dat tot ce-i mai bun în Republica Dominicană, fostul concurent Cătălin Zmărăndescu a făcut un anunț important. Fostul luptător le-a spus telespectatorilor când va avea loc finala Survivor România 2022. Vedeta a făcut dezvăluirea pe scena de la Românii au talent.

Citește și: Tj Miles și Alexandru Nedelcu, nominalizați spre eliminare la Survivor:„Iuda se pare că a rămas printre noi'

Citește și: Alexandra Duli, de la Survivor, marcată de divorțul părinților și de mutarea în Londra:„Eram doar eu, mama mea și un ursuleț'

Citește și: Bianca Pop, internată la Psihiatrie. Mama fostei ispite de la Insula Iubirii rupe tăcerea:'A vrut să sară pe geam'

Citește și: Anda Adam, primele declarații după ce a fost evacuată din casă:”Am fost înșelată”

Când are loc finala Survivor 2022

Când are loc finala Survivor 2022. În prima seminală a emisiunii Românii au talent, Cătălin Zmărăndescu a luat prin surprindere toți telespectatorii. Fostul luptător a anunțat când se va termina Survivor România 2022. De asemenea, el a dezvăluit pe cine vede el câștigător.

Conform spuselor lui Cătălin Zmărăndescu, doar trei ediții au mai rămas până când încep confruntările finale de la Survivor România 2022. La finalul lunii curente, mai exact pe 31 mai, se va anunța numele fericitului câștigător, scrie survivor.protv.ro.

Cătălin Zmărăndescu a făcut anunțul

În același timp, câțiva dintre foștii Faimoși de la Survivor România 2022 au dezvăluit cine cred ei că va câștiga show-ul de la PRO TV. Cătălin Zmărăndescu pariază Elena Chiriac sau Alex Nedelcu. În schimb, Andreea Tonciu speră „să câștige cel mai bun'.

Radu Itu și Otilia Bilionera cred că Alex Delea va fi câștigătorul de la Survivor România 2022. Cântăreața mai mizează însă și pe Elena Chiriac.

Cine e pe primul loc în clasamentul Survivor România 2022

Pe durata celor patru luni de competiție, clasamentul Survivor România 2022 a trecut printr-o serie de modificări. Cu toate acestea, primul loc a rămas neschimbat.

Potrivit fanatik.ro, concurenta Ștefania Stan este greu de detronat. Aceasta a obținut cele mai multe victorii, mai exact 72 din cele 98 de meciuri jucate.

Pe a doua poziție se clasează Alex Delea, concurentul din Vulturilor. Acesta se laudă cu 60 de victorii din 100 de meciuri. Următorul este Ionuț Popa, care a câștigat 66 din cele 11 meciuri jucate.

Concurenții Survivor România 2022 care au rămas în Dominicană se luptă pentru un premiu uriaș. La fel ca în edițiile anterioare, acesta e foarte râvnit. Nu e de mirare, având în vedere că valoarea lui e de 100.000 de euro!

Sursă foto: Instagram, survivor.protv.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton