Ce relație are Cornel Ilie cu cei doi copii ai săi, după divorțul de fosta soție: „Există această distanță geografică, dar...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Ce relație are Cornel Ilie cu cei doi copii ai săi, la 2 ani de la divorțul de fosta soție. Pentru el, ca pentru majoritatea artiștilor, de altfel, luna decembrie este una extrem de plină… Însă Cornel Ilie s-a oprit o clipă din vârtejul pregătirilor pentru concertul Vunk și a acceptat să ne răspundă la toate curiozitățile atât privind viața de artist, cât și cea personală. La fel ca-n fiecare an, solistul își va petrece Sărbătorile alături de copii și fosta soție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cornel, suntem în prag de sărbători. Știm că perioada aceasta e aglomerată în fiecare an, mai ales pentru voi, artiștii… Cum te găsim acum? Ai dat deja iama în magazine pentru cadouri sau nu te-ai hotărât încă?

De cele mai multe ori, da, este o perioadă ceva mai aglomerată decât în restul anului și probabil că se simte, cumva, și la nivel psihologic un soi de presiune a apropierii finalului de an, iar asta face să pară totul mult mai agitat, mai aglomerat. Mi-ar plăcea să fiu așa organizat să cumpăr toate cadourile din timp, fără să prind acea perioadă în care toate magazinele sunt pline și fiecare aleargă care încotro după câte ceva, însă sunt spontan când vine vorba de a cumpăra cadouri. Nu petrec mult timp căutând, mă hotărăsc rapid, așa că termin destul de repede cu iureșul acesta. (zâmbește)

cornel-iliecornel-ilie

Îmi place foarte mult să fac daruri, dar îmi plac cele care pot fi create de mine sau extrem de banale, aparent, însă care să însemne uriaș. Îmi place mai mult să ofer decât să primesc, și asta se vede și în faptul că nu prea știu să arăt cât mă bucur când primesc vreun cadou, nu sunt genul expansiv, care să strige de uimire sau surprindere.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Cornel Ilie, după divorțul de mama copiilor lui:„Sunt multe lecții pe care le-am învățat'

Citește și: La doi ani de la divorț, Cornel Ilie este singur:Pare că sunt foarte greu de cucerit, pentru că nu mă las ușor cunoscut' / EXCLUSIV

Citește și: Simona Gherghe se confruntă cu probleme de sănătate post COVID-19:'E o poveste care se tot repetă'

Citește și: Dan Negru nu prezintă Revelionul 2023. Care e motivul:”Anul ăsta…”

Ce relație are Cornel Ilie cu cei doi copii ai săi, după divorțul de fosta soție

De regulă, sărbătorile ne aduc împreună. Eu, când mă gândesc la Crăciun, automat îmi vin în minte cei dragi așezați la masa încărcată cu bunătăți sau cântând colinde. Pentru tine cum arată Crăciunul perfect, cum vei petrece anul acesta? Tocmai am citit o știre că vei fi împreună cu fosta soție și copiii…

Întotdeauna am petrecut Crăciunul împreună și așa vom face și anul acesta. Cezar, băiețelul nostru, are 3 ani, deja a început să înțeleagă și mai bine povestea Crăciunului și farmecul pe care îl aduce toată această perioadă, în special cea în care poate îl găsește pe Moș Crăciun punându-le lui și Zarei cadouri sub brad.

Zara, la rândul ei, îi scrie scrisori Moșului și îi pregătește bilețele de drag, să le găsească în schimbul cadourilor pe care le lasă copiilor. Când eram mic, am fost norocos să îmi petrec mereu Crăciunul împreună cu familia, să ne bucurăm împreună și să ne jucăm. Îmi doresc să simtă și ei aceeași bucurie și să
simtă nevoia repetării acestui obicei an de an, oricât de mult vor crește.

În timpul anului, noi toți, orice vârstă am avea, poate ne mai surprindem, câteodată, aducându-ne aminte de copilărie sau să ne simțim puțin răsfățați, ca niște copii. Dar de Crăciun cred că lumea întreagă este formată din mult mai mulți copii decât în restul timpului.

La fel ca în majoritatea cazurilor, și copiii tăi, Zara și Cezar, stau cu mama lor. Cât de implicat ești în creșterea și educația lor, ținând cont de faptul că nu locuiți împreună?

Există această distanță geografică, dar sunt foarte prezent în viața și creșterea copiilor noștri. Merg la ei de fiecare dată când reușesc să plec puțin din București, asta însemnând chiar și de mai multe ori pe săptămână. Ne jucăm foarte mult, facem multe lucruri împreună, nu las ceva atât de banal precum geografia să ne stea în cale. Este adevărat că și tehnologia ne ajută foarte mult, putând să vorbim pe video zilnic, de mai multe ori pe zi.

„Orice pasiune vor descoperi în sufletele lor, îi voi încuraja să o urmeze până în pânzele albe'

E clar că-ți place să-ți petreci timpul cu micuții tăi. Așadar, îi cunoști foarte bine. Ce înclinații ai observat până acum la ei? Crezi că-ți vor călca pe urme în carieră? Chiar, i-ai încuraja către domeniul artistic?

E devreme să spun asta cu siguranță, dar amândoi sunt fascinați de toată povestea asta cu muzica, le place ideea de a cânta. De multe ori îmi fac trupă cu ei și ne jucăm, eu la pian, Zara la tobe și Cezar la chitară. Pe urmă, ne schimbăm între noi. Zarei tocmai i-am făcut cadou de ziua ei o chitară și e foarte fericită, își dorește de ceva vreme să învețe să cânte. Pe lângă asta, la ce mi se pare cu siguranță talentată este la desen sau pictură. M-a uimit de multe ori cu viziunea ei și felul în care a desenat ce a văzut.

Cezar, în momentul ăsta, mă imită foarte mult în mișcările pe care le-a văzut la mine pe scenă și se plimbă mai tot timpul cu chitara la gât, cântând cu voce tare. Orice pasiune vor descoperi în sufletele lor, îi voi încuraja să o urmeze până în pânzele albe.

Cornel Ilie, pe scenă de Revelion

Te vom vedea pe scenă anul acesta de Revelion? Ce planuri ai pentru 2023?

Revelionul în mod sigur îl voi trăi pe scenă, iar anul care vine va fi și mai interesant decât 2022, pentru că pregătim un album nou și eu scriu deja o carte de ficțiune, care sper să apară în primăvara lui 2023. Și abia aștept să văd ce alte idei sau provocări mai apar pe parcurs.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE DECEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Cristina Oltean, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton