Ce crede Iulia Vântur, de fapt, despre părinții lui Salman Khan: „Niște oameni...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În revista VIVA! de august, Iulia Vântur ne-a dezvăluit ce crede, de fapt, despre părinții lui Salman Khan. Vedeta l-a descris pe actor drept un „om simplu'. Consideră însă că acesta poartă cu el un „bagaj plin de învățături', moștenite de la cei care i-au dat viață. De asemenea, frumoasa artistă ne-a mărturisit și care a fost cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la starul internațional.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum este Salman Khan ca om? Noi avem impresia că are simțul umorului foarte bine dezvoltat… Așa este?

Da, are un umor special, nu mereu înțeles.

iulia-vantur-1-2iulia-vantur-1-2

Citește și: Iulia Vântur, adevărul despre relația cu Salman Khan, după zvonurile despărțirii. Ce spune despre căsătorie și copil:„Mi-ar plăcea să devin mamă, însă…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajutat-o Salman Khan pe Iulia Vântur în carieră, în India:„A fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el…' / EXCLUSIV

Citește și: Roxana Ciuhulescu încă are probleme de sănătate după Survivor:”Eram anchilozată”

Citește și: Robert Buzescu, fost concurent de la Mireasa, implicat într-un accident rutier.Cum se simte acum, după ce a fost transportat la spital

Ce crede Iulia Vântur, de fapt, despre părinții lui Salman Khan

Cum se comportă el în viața de zi cu zi, atunci când nu este în lumina reflectoarelor?

În documentarul despre el, o întrebare importantă a fost: „De ce el, de ce e atât de iubit de public, ce are special?. Vorbind cu oameni diferiți, am ajuns la aceeași concluzie: oamenii îl iubesc pentru faptul care are curajul să se arate exact așa cum e el, fără filtre. De asta i se spune „bhai adică „frate (apropiat), oamenii rezonează cu normalitatea și simplitatea lui. Este un om atât de simplu „după vorbă, după port, însă duce cu el un bagaj plin de învățături, moștenite de la părinții lui, niște oameni cu adevărat speciali.

Care e cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la Salman Khan?

Nu renunța la tine! Muncește în fiecare zi și devii mai bun! Și… împărtășește ce ai cu cei din jur, nimic nu îți aparține!

Ce știe Salman Khan despre România? Sau a avut anumite curiozități? Te-a întrebat ceva anume? I-ai gătit românește? Îi place vreun fel de mâncare românesc?

Salman a filmat de două ori în România și chiar a promovat această locație pentru filmări, oricând a avut ocazia. Nu avea cum să nu-i placă România!

Cum își petrece artista timpul liber

Cum este Iulia viața ta, în India, atunci când nu ești la muncă, la repetiții sau la evenimente? Ce faci, ce-ți place să faci?

Mă antrenez, fac repetiții, canto, petrec timp cu familia, prietenii, yoga. Nu colind orașul foarte mult decât acolo unde am treabă.

În India vorbești exclusiv limba hindi? Bănuiesc că vorbești foarte bine, nu?

Doar cu staff-ul vorbesc hindi sau la job. În rest, majoritatea oamenilor din jurul meu vorbesc engleza sau hinglish.

La final, aș vrea să te rog să ne lași un mesaj în hindi. Și cu traducere, te rugăm!

Enjoy karo! Enjoy!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!, Adrian Ivan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton