Detalii neștiute despre relația dintre Zanni și Ana Porgras, noua concurentă de la Survivor: "Îmi este frică să nu..."

 Dumba Gabriela
.

Ana Porgras este noua concurentă din echipa Faimoșilor de la Survivor România, însă bruneta nu este complet străină de colegii săi din competiție. Ana îl cunoaște deja foarte bine pe Zanni, de mult timp, iar în curând vor fi colegi de echipă. Rămâne de văzut dacă relația dintre ei va fi sau nu afectată de provocările din competiție!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ana Porgras urmează să apară pentru prima dată pe micile ecrane joi, 4 februarie 2021 și fanii emisiunii de la Kanal D așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum se va descurca bruneta în concursul din Dominicană.

1-porgras32-bogdan-iordache-1024×5761-porgras32-bogdan-iordache-1024×576

Ana Porgras este o celebră gimnastă, care a câștigat peste zeci de medalii de-a lungul carierei sale. Bruneta este pregătitiă acum să facă parte din echipa Faimoșilor, de la Survivor, reality-show care este cea mai mare provocare din viața ei de până acum.

Dacă majoritatea concurenților se cunosc pentru prima dată în cadrul competiției, se pare că Ana Porgras este deja foarte apropiată de unul dintre concurenți.

O fotografie cu bruneta și Zanni circulă pe internet, iar cei doi par foarte apropiați. Ana Porgras este surprinsă în timp ce îi vopsește părul Faimosului, potrivit wowbiz.ro. Între cei doi concurenți ar exista strict o relație de prietenie, dar mai multe detalii vor da chiar ei, la Survivor România 2021.

Citește și:

Schimbare în echipa Faimoșilor! Elena Marin a înlocuit-o pe Ana Porgras la Survivor

Cine este Ana Porgras, noua concurentă din echipa Faimoșilor, la Survivor

Cum a ajuns Ana Porgras, campioană mondială la gimnastică artistică, să lucreze ca manichiuristă

Ana Porgras, primele declarații despre participarea la Survivor

Ana Porgras este pregătită să se alăture Faimoșilor și să ajute echipa să câștige probele. În vârstă de 27 de ani, gimnasta susține că va face provocării Survivor România 2021 pentru că are toleranță fizică.

„Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege.

Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor.

Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor', a declarat Ana Porgras.

De ce s-a retras Ana Porgras, concurentă Survivor, din gimnastică

Ana Porgras este medaliată cu aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010 de la Rotterdam. În același an, Ana Porgras căștigă medalia de bronz cu echipa la Campionatele Europene de la Birmingham.

De asemenea, la Campionatul Mondial de Gimnastică din anul 2009, Ana Porras a fost medaliată cu bronz la paralele inegale.

Ana Porgras era, atunci când s-a retras, una dintre cele mai importante sportive din lotul condus de cuplul celebru de antrenori, datorită performanțelor sale extraodinare în anii pre Olimpiada de la Londra.

„Simțeam că nu mai pot fizic, îmi era greu după atâtea accidentări să o iau iarăși de la cap. Nu mai puteam merge înainte!, explica Ana la vremea aceea.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton