Ce face Mihai Petre după ce a plecat de la Românii au Talent. A lansat un nou proiect de emisiuni

 Cica Cristina
.

Mihai Petre a plecat de la Românii au talent, fiind înlocuit de Alexandra Dinu la masa juriului. Fostul jurat a plecat de la PRO TV, însă are un nou proiect. Iată ce face cunoscutul dansator și instructor de dans.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Plecarea lui Mihai Petre de la PRO TV a stârnit o serie de controverse, cu atât mai mult cu cât formula Mihai Petre, Andi Moisescu, Andra și Florin Călinescu s-a dovedit a fi una de succes. Cei patru jurați de la Românii au talent se completau foarte bine reciproc și mulți s-au întrebat care au fost motivele ce au stat în spatele părăsirii proiectului.

„Mihai Petre e liber de contract. Nu are un alt proiect în PRO TV și nici nu se întrevede un altul momentan. Acum se obișnuiește și el cu această schimbare, și-a canalizat energia înspre fetițele lui și către academia sa de dans, care funcționează la o capacitate limitată, din cauza restricțiilor impuse de pandemie', au declarat la acel moment pentru Click surse din anturajul artistului.

Mihai-petre-1Mihai-petre-1

Mihai Petre are propria emisiune

Între timp, Mihai Petre nu a rămas fără emisiune. Și-a făcut propriul show, care îi poartă numele. Este un talk-show online, unde dansatorul invită persoane celebre. Prima invitată la Mihai Petre Show a fost Andreea Esca.

„De miercuri încep să postez o serie de conversaţii cu oameni mai mult decât interesanti, pe care am început să o fac din vara anului trecut.

Bine că nu s-a făcut anul şi am reuşit să le aduc la o formă care să îmi placă… Miercuri, la ora 10, Andreea Esca are legătura la prima ediţie din Mihai Petre Show. Pe YouTube!'a transmis Mihai Petre pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce măsuri de protecție își ia Mihai Petre, juratul de la Românii au Talent, pentru a-și proteja familia de COVID-19:”Păstrez distanța socială, ies rar și dezinfectăm produsele”/ INTERVIU

Citește și: Drama neștiută a lui Mihai Petre.A moștenit talentul de la tatăl său, pe care l-a pierdut prematur, din cauza unei boli necruțătoare

Citește și: Augustin Viziru, transformat total de când a devenit tată:„Schimb scutece, îi fac masaj'. Cu cine seamănă fiica lui

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak și-au împărțit averea din timpul căsniciei:„Am făcut un contract…'

De ce a plecat Mihai Petre de la Românii au talent

În cadrul unui interviu, Mihai Petre a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, și motivul pentru care nu mai este în juriul Românii au talent.

„Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare.

Dar n-a fost sigur… Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu', a povestit Mihai Petre.

Alexandra Dinu i-a luat locul lui Mihai Petre la Românii au talent

Dacă, la startul emisiunii, făcea parte din gașca juraților, alături de Andi Moisescu și Andra, iar în urmă cu doi ani revenea alături de aceștia și Florin Călinescu, în acest sezon renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului!

Mihai Petre părăsește masa juriului Românii au talent, iar în locul lui, la masa juriului se alătură Alexandra Dinu, o actriță cu o experiență notabilă în arta spectacolului.

Dacă la începutul carierei impresiona telespectatorii cu faptul că producea și prezenta emisiunea ProMotor la PRO TV, în urmă cu 16 ani, Alexandra Diniu, noul jurat de la Românii au talent a început să își creioneze un nume în serialele și filmele internaționale, odată cu mutarea în Italia.

De-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia și a jucat alături de actori, precum Adrien Brody și Antonio Banderas.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton