Rei de la Insula Iubirii, reacție dură către iubita lui, Lavinia: „Ai ales să mergi și să-ți trăiești tinerețea, în loc să-ți crești copilul”

 Miniosu Alexandra
.

Rei de la Insula Iubirii, reacție dură către iubita lui, Lavinia. Cea mai recentă ediție Insula Iubirii a scos la iveală unele probleme vechi în relația dintre concurenții Rei și Lavinia. Bărbatul a răbufnit în urma afirmațiilor făcute de tânără cu privire la maturitatea lui și a avut o reacție dură. Acesta a dat de înțeles că partenera lui nu și-ar fi asumat responsabilitățile de mamă și ar fi fugit de ele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rei de la Insula Iubirii, reacție dură către iubita lui, Lavinia. Noi detalii nebănuite ies la iveală la Insula Iubirii, sezonul 6. În cea mai recentă ediție, telespectatorii Antena 1 au descoperit unele probleme vechi dintre concurenții Rei și Lavinia. Bărbatul a avut o reacție dură la adresa ei, chiar în fața camerelor de filmat, după ce ea a făcut unele afirmații cu privire la maturitatea lui.

rei-lavinia-insula-iubirii-1rei-lavinia-insula-iubirii-1

Rei de la Insula Iubirii, reacție dură către iubita lui, Lavinia. Rei, unul dintre concurenții de la Insula Iubirii 6, a răbufnit în cea mai recentă ediție. Tânărul a avut o reacție acidă la adresa iubitei lui, Lavinia, după ce a vizionat un filmuleț în care ea spune că îl consideră imatur. În timp ce vorba cu ispita Ali Habron, concurenta i-a spus că e de părere că partenerul ei e mult prea imatur pentru ea.

Citește și: Primul concurent care a căzut în ispită la Insula Iubirii:”Vreau să te sărut…”

Citește și: Drama trăită de Cerasela de la Insula Iubirii:”Mama și tata nu m-au vrut”

Citește și: Andreea Berecleanu a pierdut procesul cu fostul soț, Andrei Zaharescu:„Lucrurile s-au schimbat'. Ce pierdere financiară a avut

Citește și: Drama lui Mircea Solcanu. I s-a refăcut tumora la cap, iar mama lui e imobilizată la pat:„Am dureri cumplite, uneori'

Rei de la Insula Iubirii, reacție dură către iubita lui, Lavinia

Rei de la Insula Iubirii, reacție dură către iubita lui, Lavinia. Deși, ulterior, Lavinia a precizat că l-a ales pe Rei și că vrea să aibă în continuare o relație cu el, concurentul a răbufnit. Concurentul a susținut că, după părerea lui, e mai matur decât Lavinia și că dovadă ar sta faptul că a acceptat-o cu un copil.

„Mă deranjează faptul că spune că are nevoie de un bărbat mai matur decât mine. Ea tot timpul îmi zicea că eu nu sunt suficient de matur. Eu cred că sunt mult mai matur decât ea. Doar din simplul fapt că ea are un copil și eu am acceptat și m-am atașat de acel copil.', a spus Rei de la Insula Iubirii, la Antena 1.

Ce acuzații i-a adus concurentul de la Insula Iubirii partenerei lui

Rei de la Insula Iubirii, reacție dură către iubita lui, Lavinia. Iar asta nu e tot! În continuare, Rei a criticat-o pe Lavinia pentru alegerilor pe care le-a făcut, ținând cont că e mamă. Concurentul de la Insula Iubirii a sugerat că aceasta nu și-ar fi asumat responsabilitățile de părinte și că ar fi fugit mai degrabă de ele.

„Acțiunile ei din trecut și până când am cunoscut-o eu pe ea nu mi-au arătat niciun fel de maturitate. Consider că la o persoană care naște un copil la o vârstă fragedă ar trebui deja să-ți impună în cap o maturitate, pentru că ai devenit mamă.

(…) Nu știu cine este imatur dintre noi, dacă tu ca mamă ai ales să mergi și să-ți trăiești tinerețea în loc să-ți crești copilul. (…) Asumă-ți responsabilitățile de mamă și nu fugi de ele.', a adăugat iubitul Laviniei.

Cine sunt ispitele de la Insula Iubirii, sezonul 6

Noul sezon le aduce telespectatorilor Antena 1 o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi găzduiesc pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruț, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Captură ecran, Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton