Radio ZU, primul radio din România care are 1 milion de abonați pe YouTube!

 bogdan.galca
.

Avem un milion de motive pentru care să ne bucurăm de toți prietenii pe care i-am strâns pe YouTube: toate cântările LIVE din studio, momentele de la Forza ZU, din Orașul Faptelor Bune, de la Mișcarea ZU, toate glumele, momentele de pe radio cu voi, jocurile, provocările, #MuzicaAia care ne deconectează și ne distrează și multe altele!

E ziua în care YouTube-ul Radio ZU a zâmbit atât de tare, încât a ajuns la 1 MILION DE ZUBSCRIBERI! Vă multZUmim pentru că ne ascultați și ne urmăriți toate momentele din online! Vă iubim pentru că faceți parte din povestea ZU, pe care o scriem împreună cu fiecare emisiune, cu fiecare eveniment, cu fiecare mesaj pe care îl primim de la voi.

Ne bucurăm de toți acești prieteni de pe canalul nostru de YouTube, cu cel mai vizionat moment: Andra la Forza ZU (31 de milioane de vizualizări). Dar și cu un episod din #MuzicaAia!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton