Regula pe care Kate Middleton și Prințul William o încalcă de fiecare dată

 Oana Pantazi
.

Viața la un palat regal, oricât de romantică ar părea văzută din afară, vine și cu o mulțime de rigori și tabuuri care trebuie păstrate cu sfințenie. Cu toate acestea, există o regulă pe care Kate Middleton și Prințul William o încalcă de fiecare dată, la fel ca oamenii obișnuiți, care nici măcar nu știu despre existența ei.

Printul William, Kate Middleton, Printul George și Printesa Charlotte nu ar trebui să zboare împreună în același avion!

Printul William, Kate Middleton, Printul George și Printesa Charlotte nu ar trebui să zboare împreună în același avion!

Când vine vorba despre familia regală britanică, există o mulțime de reguli scrise și chiar nescrise de care membri acesteia țin cont vrând, nevrând. Ca să vă dăm doar un exemplu, vom aminti despre regula care îi interzice micului Prinț George să poarte pantaloni lungi. Vă amintiți să fi văzut vreodată o fotografie cu fiul cel mare al Ducesei de Cambridge și al Prințului William în care puștiul să fi purtat pantaloni ce depășeau genunchii? Desigur, există reguli aplicabile doar în public, nu și în privat și probabil că nu vă amintiți să fi văzut gesturi exagerate de afecțiune între membrii Casei Regale britanice, pentru că acestea nu se produc sau, cel puțin, nu se petreceau până ce Harry și Meghan au început să se țină de mână și chiar să se sărute în public. Uneori, mai sunt și reguli care nu se respectă deliberat – un exemplu fiind momentul când Prințul Charles a dat autograf, în anul 2011 –, dar în general protocolul este respectat cu strictețe.

Prințul George nu poartă niciodată pantaloni lungi!

Prințul George nu poartă niciodată pantaloni lungi!

Deși nu sunt cei mai neliniștiți membri ai Casei Regale, totuși Kate Middleton și Prințul William sunt recidiviști în privința unei reguli regale pe care o încalcă în mod constant. Veți observa că această regulă nu este respectată ori de câte ori familia lui William și a lui Kate călătorește împreună. Despre ce este vorba? Una dintre regulile regale prevede ca, din motive de securitate, mai mulți moștenitori din familia regală să nu călătorească niciodată împreună, deoarece, în caz de accident de avion sau de mașină, trebuie să rămână un supraviețuitor care să asigure continuitatea la tron. Aceasta este regula regală ce coincide cu cea din Statele Unite, denumită și a „supraviețuitoriului desemnat' – nici acolo, președintele nu circulă cu vicepreședintele în același avion, în cazul în care se produce o catastrofă cel rămas în viață urmând să conducă țara.

Harry nu se sfiește să-și sărute viitoarea soție în public.

Harry nu se sfiește să-și sărute viitoarea soție în public.

Prima oară când Kate și William au încălcat această regulă a fost în 2013, când Prințul George a călătorit împreună cu părinții săi în Australia în același avion, deși atât tatăl lui, cât și el sunt descendenți direcți la tronul Marii Britanii. Regula prevedea ca George să călătorească într-un avion separat, dar au luat cu toții același zbor și de atunci circulă numai împreună. Aceasta nu este singura regulă ușor morbidă impusă la Palat – membrii familiei regale, când pleacă în călătorii, își împachetează întotdeauna câte o ținută neagră pentru momente… dificile.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton