Regizorul Quentin Tarantino s-a însurat. Cum arată soția lui cu 20 de ani mai tânără

.

Pe 28 noiembrie, regizorul Quentin Tarantino (55) s-a însurat cu logodnica lui, Daniella Pick (35), în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc la Los Angeles.

E de ajuns să spui Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Jackie Brown, Kill Bill, Death Proof, Inglourious Basterds ca să realizezi că numele lui Quentin Tarantino este echivalent cu genialitatea. Ieri însă, actorul și regizorul a instrumentat cel mai dificil rol al vieții sale – Quentin Tarantino s-a însurat, la 55 de ani, cu mult mai tânăra Daniella Pick, o cântăreață și model israelian în vârstă de 35 de ani.

Mirii au fost extrem de eleganți

Danielle a purtat o rochie de mireasă de culoare albă, cu decolteu în formă de inimă, voal lung și o tiară superbă, iar mirele, ce părea extrem de emoționat, a fost extrem de elegant într-un costum negru, iar poza oficială a fost făcută în fața unui perete spectaculos din flori albe. Buchetul miresei a fost tot din trandafiri albi. Ceremonia a avut loc în cadru restrâns, la Los Angeles, perechea urmând să sărbătorească evenimentul alături de prieteni în această seară.

Quentin Tarantino și soția lui se cunosc de 9 ani

Regizorul a cunoscut-o pe Danielle, care este fiica celebrului cântăreț și compozitor Tzvika Pick, în anul 2009, în timp ce promova filmul Inglorious Basterds. Cu siguranță, întâlnirea a fost de bun-augur, pentru că filmul a fost multiplu premiat, inclusiv cu Oscar, iar Tarantino și Danielle s-au căsătorit… E adevărat, 8 ani mai târziu, cei doi devenind un cuplu în 2016 și logodindu-se în luna iunie 2017. Petrecerea de logodnă a avut loc luna septembrie 2017, în New York, care s-a transformat într-o reuniune a membrilor filmului Pulp fiction, printre care Bruce Willis, Samuel Jackson și Uma Thurman.

La 55 de ani, regizorul e la prima căsătorie

Cu doar câteva zile de nuntă, Tarantino a terminat filmările la Once Upon A Time in Hollywood, o dramă ai cărei protagoniști sunt Brad Pitt, Leonardo DiCaprio și Margot Robbie și care va apărea în cinematografe în luna iulie 2019. Cu siguranță nu e întâmplător faptul că regizorul s-a logodit și s-a căsătorit între filme', pentru că întotdeauna a declarat că munca îi monopoliza timpul liber. Iată însă că, la 55 de ani, și-a făcut în sfârșit timp să se însoare cu femeia iubită.

Quentin Tarantino (55) și soția lui Daniella Pick (35)Quentin Tarantino (55) și soția lui Daniella Pick (35)

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton