Simona Gherghe a anunțat oficial că este însărcinată pentru a doua oară. Primele declarații ale viitoarei mămici

 Stamen Diana
.

Simona Gherghe este însărcinată pentru a doua oară, iar viitoarea mămică a făcut primele declarații despre sarcină. Până acum, vedeta a ținut ascunsă sarcina, iar cel care a dat-o de gol a fost chiar Dan Capatos.

Discretă din fire, Simona Gherghe a ținut ascuns faptul că este însărcinată pentru a doua oară. Viitoarea mămică a anunțat astăzi, oficial, că este însărcinată pentru a doua oară. Bucuria este imensă în familia celor doi. Prezentatoarea TV de la 'Acces direct' a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară pe social media, printr-o poezie.

'Cumva, prin nu știu ce minune,
Când nimeni, nimeni nu se aștepta,
Un suflet mic și-a ales… familia!
Ana, mama și tata te așteaptă!', a scris Simona Gherghe pe una dintre rețelele de socializare.

Deocamdată nu se știe în câte luni este însărcinată Simona Gherghe, însă cu siguranță aceasta a așteptat să treacă cu bine peste primul semestru de sarcină ca să poată anunța în mod oficial că va fi mamă pentru a doua oară. În câteva luni, familia prezentatoarei TV se va mări, iar micuța Ana Georgia, în vârstă de 1 an și 7 luni, va avea o surioară sau un frățior.

Simona Gherghe este însărcinată pentru a doua oară

Simona Gherghe este însărcinată pentru a doua oară

Dan Capatos a dat-o de gol în urmă cu câteva săptămâni

Simona Gherghe a evitat, în ultima perioadă, să răspundă concret la întrebarea dacă este sau nu însărcinată pentru a doua oară, dar iată că adevărul a ieșit la iveală fără voia ei. În momentul în care a citit o știre speculativă referitoare la acest subiect, Dan Capatos a mărturisit adevărul, fără să vrea: „V-am zis eu?!', s-a dat de gol el, fără să realizeze că știrea citită era una… cu semnul întrebării.

Simona Gherghe, soțul ei și Ana Georgia

Simona Gherghe, soțul ei și Ana Georgia

Citește și: Primele imagini cu Simona Gherghe însărcinată cu al doilea copil. Prezentatoarea TV poartă haine lejere

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton