Regina Elisabeta a II-a, pusă de Prințul William într-o ipostază ilară! Filmarea care a devenit virală pe internet

 Oana Pantazi
.

Bunica tot bunică! Asta o dovedește din plin o filmare cu Regina Elisabeta a II-a și Prințul William, de acum 33 de ani, care a devenit virală în mediul online, internauții găsind-o extrem de amuzantă.


Despre protoculul de la Palatul Buckingham și toate rigorile impuse membrilor familiei regale britanice nu mai e cazul să aducem aminte – știm cu toții că aceștia au o conduită ireproșabilă, după care s-a scos probabil Codul bunelor maniere. Iată însă că sunt momente în care chiar și Regina Elisabeta a II-a lasă protocolul la o parte și se comportă, vrând, nevrând, ca o mamă și o bunică oarecare. Unul dintre aceste momente s-a petrecut în urmă cu 33 de ani, iar protagoniștii au fost suverana Marii Britanii și nepotul ei William, pe atunci în vârstă de 4 ani.

Totul s-a petrecut la nunta dintre Sarah Fergusson, Ducesa de York, și Prințul Andrew, care s-au căsătorit pe 23 iulie 1986. Din păcate, cei doi au divorțat în 1996, dar asta nu i-a împiedicat pe fanii lor din lumea întreagă, dar și pe fiica lor, Prințesa Eugenie, să rememoreze momentul. Drept urmare, pentru a marca ocazia, unul dintre fanii familiei regale britanice a postat un filmuleț adorabil care a făcut furori pe internet.

Majestatea Sa este o bunică drăguță

Personajele principale sunt Regina Elisabeta a II-a și Prințul William, iar filmarea îl surprinde pe năbădăiosul, pe atunci, nepot al suveranei, și el viitor rege al Marii Britanii cândva, alergând după trăsura în care plecau mirii, în timp ce o trăgea pe bunica lui după el. Momentul este absolut ilar, cu atât mai mult cu cât nu o vezi pe Regina Angliei alergând după o trăsură în fiecare zi… Și mai amuzant este că, deși pusă într-o situație amuzantă, Elisabeta a II-a nu l-a scăpat din mână nicio secundă pe William, care alerga din răsputeri!

„E o postare veche, pentru că au trecut 33 de ani de la nunta Prințului Andrew cu Fergie, în 1986. Iat-o, așadar, pe Regina Elisabeta alergând după micul Prinț William pentru a-l opri să se apropie de trăsură. Majestatea Sa este drăguță ca bunică”, a comentat un utilizator de Twitter. Într-adevăr, după ce am vizionat filmulețul, ne-am convins că, în particular, „bunicuța” Elizabeth este cât se poate de… cool.

Foto: Hepta, Northfoto

Nunta  dintre Prințul Andrew și Sarah Ferguson. În dreapta fotografiei, Regina Elisabeta a II-a și nepotul ei William, atunci în vârstă de 4 ani.Nunta  dintre Prințul Andrew și Sarah Ferguson. În dreapta fotografiei, Regina Elisabeta a II-a și nepotul ei William, atunci în vârstă de 4 ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton