Majda a tras o sperietură groaznică în Bulgaria: "Nişte domni cu ranga s-au gândit să ne spargă maşina!"

 Dumba Gabriela
.

Majda Aboulumosha a tras o sperietură groaznică în Bulgaria. Aflată în vacanţă în Bulgaria, alături de iubitul Mihai Ștefan, dar și de fetița ei, Jacqueline Miriam, vedeta Antena Stars a avut parte de o experienţă care a lăsat-o cu un gust amar: nişte hoţi au încercat să-i fure maşina, însă au reuşit doar să-i spargă parbrizul.

Majda Aboulumosha, vacanta in BulgariaMajda Aboulumosha, vacanta in Bulgaria

Aș vrea să vă spun să aveți grijă, mai ales dacă plecați în vacanță! Acesta este un hotel bine cotat, cu o plajă privată, cu paznic, doar că se pare că nu e chiar așa privată plaja, dacă niște domni cu ranga s-au gândit sa-mi spargă mașina, au forțat geamul până s-a crăpat. Din nefericire pentru ei nu au reușit s-o fure, pentru că are un alt sistem și se sparge foarte greu. Ceilalți domni, de la hotel, nu au soluție decât să stau să scriu la Poliție', a scris Majda pe rețelele sociale.

Majda și Mihai Ștefan, fostul iubit al lui Laurette (35 de ani), formează un cuplu de mai bine de un an. Vedeta a fost căsătorită cu rapperul J. Yolo.

Vezi şi 10 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Bulgaria!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton