Dida Drăgan, prima apariție TV după ce s-a vindecat de cancer. Artista s-a chinuit 13 ani să scape de boală și de necazurile cu banii

 Oana Popoiag
.
Dida DrăganDida Drăgan

Cândva una dintre cele mai apreciate cântărețe, Dida Drăgan a ieșit total din viața publică în ultimii ani. După ce s-a luptat ani întregi cu cancerul, dar și cu probleme financiare serioase, artista a venit în emisiunea lui Fuego, arătând că la 72 de ani poți lua viața de la capăt.

În anii 90 era una dintre cele mai populare cântărețe. Cu un timbru vocal aparte, artista era nelipsită de la concerte și apariții TV. În ultimii zece ani, însă, nu s-a auzit mai nimic de ea.

Cum arată Dida Drăgan după ce a scăpat de cancer

În tot acest timp, Dida Drăgan a avut parte de necazuri greu de dus, având grave probleme de sănătate, cauzate, se pare, de problemele financiare fără ieșire. Artista a luptat 13 ani cu o boală necruțătoare, cancerul, pentru care s-a tratat în Elveția, acolo unde locuiește sora ei, având o serie de intervenții chirurgicale. După apariția sa la emisiunea lui Fuego, 'Drag de România', cântăreața a dat semne că a trecut peste teribila problemă de sănătate.

Se pare că necazurile fără de sfârșit ale Didei Drăgan au debutat prin 2005 când, în urma unor afaceri păguboase, a făcut un împrumut de 500 000 de euro în bancă, pe care nu l-a mai putut achita, fiind executată silit.

Dida Drăgan a avut gânduri de sinucidere

'Am avut nenumărate depresii, dar sunt o mare credincioasă. Dumnezeu nu m-a lăsat! Niciodată nu mi-a fost uşor. Trebuie să recunosc, am vrut să-mi iau viaţa de mai multe ori. Unul dintre momente a fost atunci când m-au acuzat pentru ce nu am făcut. Am fost acuzată de misticism, când am luat premiu cu piesa «Reaprindeţi candela». Mergeam la biserică. Dar întotdeauna cineva m-a ţinut în picioare, acela a fost copilul meu', declara Dida Drăgan în urmă cu mai mulți ani la Antena 1.

Foto: Facebook, Libertatea

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton