Regina Elisabeta a II-a a interzis la Palatul Buckingham una dintre mâncărurile preferate ale lui Meghan Markle!

Multe dintre rigorile de la Palatul Buckingham sunt rigide, însă majoritatea sunt respectate cu sfințenie de către membrii familiei regale. Recent, Regina Elisabeta a II-a interzis la Palatul Buckingham una dintre mâncărurile preferate ale lui Meghan Markle!

Regina Elisabeta a II-a nu suportă pastele, în schimb adoră puiul și legumele.,

Regina Elisabeta a II-a nu suportă pastele, în schimb adoră puiul și legumele.

Odată cu noul statut de Ducesă de Sussex și soție a Prințului Harry, Meghan Markle a trebuit să-și schimbe complet modul de viață, începând de la stilul vestimentar și încheind cu regimul alimentar. Deși s-a obișnuit destul de repede cu reguli mai mult sau mai puțin ciudate – Meghan nu se poate duce la culcare înaintea Reginei, nu are voie să dea autografe și nici să-și exprime opiniile personale în cadrul întrevederilor oficiale –, Contesa de Sussex se luptă, probabil, zilnic cu poftele pe care nu și le poate satisface.  Chiar dacă nu se vede, Meghan se consideră o gurmandă, Ducesa cosnsumând cu plăcere o mulțime de alimente pe care cei mai mulți dintre noi le avem pe lista plăcerilor vinovate. Acum, de când face parte din familia regală, îi este interzis usturoiul, nu mai poate mânca scoici și alte fructe de mare și, în general, o mulțime de alte alimente pe care Regina nu le agreează, din motive mai mult sau mai puțin subiective.

Meghan Markle adoră pastele cu mult parmezan

Recent, suverana Marii Britanii le-a dat tuturor lovitura de grație, interzicând unul dintre felurile de mâncare cele mai apreciate în întreaga lume, dar și unul dintre felurile preferate ale lui Meghan – pastele! Ducesa de Sussex declara recent că adoră pastele cu zuchinni și mult parmezan, însoțite neapărat de un pahar de vin roșu. Acum nu va putea să le consume decât în intimitatea căminului personal, alături de Prințul Herry, nicidecum la Palatul Buckingham. Dacă în cazul usturoiului e de înțeles, pentru că aroma lui este prea puternică pentru a fi servit la dineurile oficiale, dar și la mesele de familie, în privința pastelor decizia Reginei e mai greu de înțeles. Cu toate acestea, suverana este, mai mult ca sigur, în asentimentul oricărui medic nutriționist…

Meghan adoră să mănânce paste...

Meghan adoră să mănânce paste…

Un fost chef de la Palatul Buckingham a declarat că, atunci când vine vorba despre paste, Regina nici nu stă la discuții. Le-a interzis pur și simplu din meniu pentru că nu îi place să le mănânce… Dar Regina are un motiv bine întemeiat – ea consideră carbohidrații de genul pastelor, orezului și cartofilor mult prea plini de amidon, și atunci i-a interzis din meniul palatului. În schimb, toată lumea are undă verde la pui și vegetale, alimente pe care Regina le adoră. Totuși, niște paste, din când în când, sunt… curcubeu pe cerul gurii, mai ales când sunt prohibite, așa că, în mod sigur, ceilalți membri ai familiei regale le vor consuma din plin la ei acasă.

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton