Casele Gabrielei Firea: cum arăta casa pentru care actualul primar al Bucureștiului s-a înglodat în datorii acum 12 ani

 Oana Popoiag
.
casele Gabrielei Fireacasele Gabrielei Firea

Casele Gabrielei Firea au fost dintotdeauna un subiect intens dezbătut. Acum peste 10 ani, VIVA! a realizat o ședință foto în casa din afara Bucureștiului unde aceasta locuia la vremea respectivă. Iată cum arăta locuința pentru care actualul Primar al Capitalei s-a înglodat atunci în datorii. Cu siguranță, banii nu mai sunt o problemă acum, dar preferința lui Gabi Firea pentru case aflate în afara Bucureștiului rămâne valabilă.

Casele Gabrielei Firea: Înainte de a se muta cu Florentin Pandele în casa acestuia din Voluntari, aceasta a schimbat mai multe locuințe de-a lungul timpului, printre care amintim una în cartierul Primăverii, una în zona Arcului de Triumf și una într-un complex rezidențial din Băneasa.

Gabi Firea despre investiția în casă: 'M-am înglodat în datorii pentru următorii 20 de ani'

Locuința din Băneasa a fost cea pe care echipa VIVA! a vizitat-o acum circa 12 ani și primul imobil în care Gabi Firea a investit o avere, realizând că vrea să renunțe la 'cutiile de chibrituri' pentru o casă adevărată și că preferă liniștea unui spațiu aflat departe de centrul Capitalei. 'Nu sunt zgârcită, dar nici nu arunc banii pe fereastră. Sănătatea și confortul mi se par investiții durabile. M-am înglodat în datorii pentru următorii douăzeci de ani, dar sunt optimistă. Dacă Dumnezeu îmi dă sănătate, sigur voi plăti chiar mai devreme împrumutul', declara Gabriela Firea la vremea respectivă.

Ce spunea Gabi Firea despre București pe vremea când nu era primar: 'Poluarea aerului și cea fonică au devenit de nesuportat!'

Cu siguranță o casă 'pe pământ' este o investiție mai mare decât un apartament, dar Gabi Firea considera că a făcut alegerea ideală să renunțe la apartamentele din centrul orașului al cărui primar avea să devină un deceniu mai târziu: 'E adevărat că liniștea mai este tulburată, uneori, de cei ce își finalizează vilele, dar nu este o tragedie. Oricum, nu este ca în centrul Bucureștiului, unde poluarea aerului și cea fonică au devenit de nesuportat'.

Actualul primar al Capitalei, pe vremea aceea prezentator tv, nu s-a zgârcit nici la amenajarea casei, ba chiar se poate spune că făcuse o obsesie pentru achiziții în materie de veioze, lumânări parfumate, icoane, boluri pentru fructe și plante uscate. În livingul casei din Băneasa tronau, de asemenea, câteva tablouri de valoare semnate Piliuță, Ghiață, Bălașa, Arthur Verona, în vreme ce pereții dormitorului erau un altar în toată puterea cuvântului, plini de icoane.

Se pare că, în ciuda atmosferei îmbietoare a locuinței, nici pe vremea aceea Gabi Firea nu avea timp să stea acasă, fiind prezentatorul Observatorului, directorul a două reviste, Săptămâna Financiară și Felicia, și de asemenea director al unei edituri.

Află tot ce se poate știi dspre câinii din rasa Bulldog Englez, micuții Bichon Frise sau simpaticul Pechinez!

Foto: Hepta, arhiva VIVA!

Citește și:

Delia, despre relaţia cu soţul său, Răzvan Munteanu: „Nu trebuie să fii sluga nimănui'

Adrian Mutu a pierdut procesul cu Alexandra Dinu. Ce sumă datorează pentru pensia alimentară a fiului său

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton