Reese Witherspoon si Jake Gyllenhaal - o idila marca Hollywood

 Revista VIVA
.

Reese Witherspoon si Jake Gyllenhaal – o idila marca Hollywood

Reese Witherspoon si Jake Gyllenhaal – o idila marca Hollywood

Reese Witherspoon pare sa isi fi revenit foarte repede dupa divortul de sotul sau, Ryan Phillippe. In noiembrie 2006, dupa 7 ani de casatorie si doi copii, Reese si Ryan au decis sa se desparta.

La doar 5 luni de la pronuntarea divortului, actrita a fost vazuta in compania lui Jake Gylenhaal, partenerul sau din thriller-ul „Rendition'.

Paparazzi i-au surprins luand cina intr-un restaurant din Los Angeles, alaturi de alte doua cupluri. Se pare ca aceasta nu a fost si prima intalnire a celor doi. In ultima luna au petrecut foarte mult timp impreuna, iar la aceste intalniri au fost prezenti si cei doi copii ai lui Reese, Ava de 7 ani si Deacon de 3 ani.

Reese (31 de ani) si Jake (26 de ani) nu par a fi deranjati de diferenta de varsta care exista intre ei. Insa castigatoarea Oscarului nu se grabeste sa se implice intr-o relatie dupa ce despartirea de Ryan Philippe a marcat-o profund.

Povestea infiripata intre cei doi actori are sansa unui happy-end intrucat Reese si Jake au acelasi stil de viata. Un stil de viata din care copiii sunt nelipsiti. Reese ii ia adesea pe copii de la scoala si petrece mult timp jucandu-se cu ei. Jake are o nepotica, Ramona, de 6 luni si este si nasul Matildei (1 an si 5 luni), fiica lui Heath Ledger. Ii plac copiii si isi doreste cu adevarat o familie.

Jake, actorul din „Brokeback Mountain' s-a despartit de Kristen Dunst, dupa o legatura ce a durat aproximativ 2 ani. Ei ii placea la nebunie sa iasa si sa se distreze, pe cand Jake prefera sa ramana acasa, sa vada un film bun si sa pregateasca cina. Din acest punct de vedere, Reese se apropie de femeia pe care Jake si-o doreste alaturi.

Pe 5 martie 2006, in cadrul cei de-a 78-a Gale a Oscarurilor, Reese Witherspoon a primit Oscarul pentru Cea ma buna actrita, premiul rasplatindu-i prestatia din „Walk the Line', filmul lui James Mangold despre Johnny Cash. Reese i-a dat viata in aceasta pelicula cantaretei de muzica countrey, June Carter Cash.

Primul rol major al lui Jake Gyllenhaal a fost cel din „Donnie Darko' (2001) in care joaca rolul unui baiat macinat de probleme de natura psihica. A devenit cunoscut in special datorita cawboy-ului gay din controversatul si in egala masura si premiatul, „Brokeback Mountain' (2005).

De Florentina Liutic; Foto: www.cinemagia.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton