Reacția Violetei, fiica Andreei Marin, după nașterea fratelui ei, fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pârva

 Oana Pantazi
.

Recent, familia lui Ștefan Bănică s-a mai mărit cu un membru, Lavinia Pârva aducând pe lume un băiețel. Iată cum a reacționat sora lui, Violeta, fiica artistului și a Andreei Marin!

Anul trecut, în luna decembrie, Ștefan Bănică anunța emoționat, în timpul unuia dintre concertele sale de Crăciun de la Sala Palatului, că urmează să devină tată pentru a treia oară, nu înainte de a-i ura fetiței sale Violeta, care tocmai împlinise 12 ani, La mulți ani!

Și iată că, pe 16 mai, artistul a devenit pentru a treia oară, micuțul Alexandru fiind însă primulcopil al Laviniei Pârva. Ștefan, care a mai fost căsătorit de două ori – cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin – mai are însă doi copii, pe Violeta și pe Radu. Fiul cel mare, în vârstă de 17 ani, provine din relația pe care artistul a avut-o cu Camelia Constantinescu, iar Violeta este fiica rezultată în urma mariajului cu Andreea Marin.

Invitată recent la emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea a fost întrebată de către gazda emisiunii cum a recționat Violeta la aflarea veștii că este soră mai mare. Vedeta a declarat că Violeta și-a cunoscut deja frățiorul, care mâine împlinește o săptămână. „Foarte bine. Îl aștepta. Este un copil foarte sensibil și cred că, la rândul ei, când va fi mămică, va fi foarte bună. Este un copil foarte cald. A fost să-l vadă pe Alexandru, l-a și ținut în brațe. Nu e treaba mea să dau detalii de genul acesta. Să fim sinceri, orice copil care vine pe lume e o binecuvântare. Ceea ce-mi doresc și mie', a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin, Ștefan Bănică și VioletaAndreea Marin, Ștefan Bănică și Violeta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton