DIETA Corinei Dănilă. Cum a slăbit fosta prezentatoare TV 20 de kilograme / Arată fabulos la 47 de ani!

 Dumba Gabriela
.

La 47 de ani, Corina Dănilă arată ca la 30. Cea supranumită „Regina telenovelelor' a slăbit mai bine de 20 de kilograme cu o dietă personalizată și nu doar că arată fabulos, dar a și scăpat de durerile de spate. Fosta prezentatoare TV a redescoperit și pasiunea pentru sport, odată cu noua siluetă. 

Corina DănilăCorina Dănilă

Corina Dănilă a decis că este vremea să renunțe la câteva kilograme din cauza unor dureri de spate care deveniseră insuportabile. Astfel, a evitat să urmeze o dietă după ureche, ci a mers la specialiști și, cu ajutorul unei diete personalizate, a slăbit peste 20 de kilograme.

„Am avut o criză de spate în 13 martie 2017. A venit pe fondul kilogramelor acumulate şi a modificării inclusiv a centrului de greutate. A fost în primul rând motivarea legată clar de sănătate, sigur că exista şi dorinţa de a arăta mult mai slabă, din respect pentru telespectatori. Nu mă simţeam foarte bine în pielea mea. Am apelat la ajutorul unor specialişti. Fizioterapie, kinetoterapie, nutriţie, endocrinologie. Programul se cheamă Good Life. Haotic mâncam, atunci când apucam, prostii, tot ce prindeam, a declarat Corina Dănilă la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Actrița Corina Dănilă a reunoscut că rezultatele au început să apară după ce a renunțat la zahăr, la produsele procesate și la prăjeli. „Nu mănânc zahăr, îmi iau dulcele din fructe sau din ciocolată fără zahăr, care e pentru oamenii care suferă de diabet. Nu am diabet! Nu mănânc în exces. Nu mănânc seara. Fără pâine. La cartofi am o problemă, ei, suferim! Orez din când în când. Ne trezim cu un ceai verde, a mai adăugat aceasta.

Corina nu crede în diete miraculoase

 

Talia subțire nu cu cheltuială se ține, asemeni obrazului, ci cu un regim alimentar bine pus la punct. Corina Dănilă a înțeles că trebuie să respecte câteva reguli alimentare simple, mai cu seamă că nu este adepta dietelor care se prezintă a fi miraculoase.

Odată cu kilogramele în minus, Corina a redescoperit și sportul.

„Da, la kinetoterapie fac cel mai des bandă, însă nu am voie să alerg, ci pot doar să am un ritm alert în plan înclinat. Fac seturile de exerciţii specifice, sub atenta îndrumare a kinetoterapeuţilor. Am învăţat să mănânc atunci când îmi este foame, puţin şi destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasă cu caserolele cu mâncare sau cu iaurt/ chefir/ fructe, în funcţie de programul meu de peste zi şi de ce anume am chef să mănânc. Îmi pregătesc de seară şi dimineaţă mi le iau cu mine.', a declarat Corina, în urmă cu ceva timp, pentru CSID.ro. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton