Reacția Oanei Sîrbu, după ce Cătălin Crișan a dezvăluit că o iubea în tinerețe: "Ce era să fac..."

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Crișan a dezvăluit zilele trecute, într-o emisiune TV, că în tinerețe a fost îndrăgostit de Oana Sîrbu și i-a mărturisit și ei, la vremea aceea, că își dorește să fie mai mult decât prieteni. Oana a comentat și ea acum, 36 ani mai târziu, ce s-a întâmplat atunci și de ce a refuzat avansurile artistului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oana Sîrbu i-a picat cu tronc lui Cătălin Crișan când avea 17 ani și a încercat să o cucerească, dar vedeta din Liceenii l-a refuzat și relația lor a rămas una de prietenie. Cei doi s-au întâlnit la o serată dansantă, iar artistul a invitat-o la dans și apoi la cafea.

5204265452042654

Am curtat-o pe Oana Sîrbu în perioada pre . Aveam 17 ani pe atunci. Erau ceaiurile alea dansate, unde ne întâlneam cu toții. Am văzut-o acolo, am invitat-o la dans și i-am spus că-mi place de ea. Apoi mi-am făcut curaj și am invitat-o și la o cafea, dar m-a refuzat.

S-a întors cu spatele și nu a mai vorbit cu mine toată seara. Era frumos pe atunci la serate, nu ca acum, când te întâlnești la masă cu prietenii și stau toți pe telefon', a povestit Cătălin Crișan, în emisiunea „Exclusiv Vip', de la Prima TV.

Citește și: Monica Tatoiu nu crede în relația dintre Cristian Boureanu și Laura: „Când dispare focul amorului…'

Citește și: Cum arată fiica lui Cristian Boureanu la 20 de ani. Operațiile estetice au transformat-o într-o bombă sexy

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie: „Din reflex, am făcut și o plecăciune’/ EXCLUSIV

Pe de altă parte, Oana Sîrbu, o femeie foarte curtată la vremea aceea în urma succesului filmului Liceenii, spune că mulți o curtau atunci. Pe Cătălin Crișan l-a privit mereu ca pe un prieten și nu și-a dorit să aibă o altfel de relație cu el.

'Mă încânta Cătălin, cu poveștile lui, cu zecile de bancuri pe care le știe, cu umorul și cu voia-bună pe care le are, de câte ori îl văd. Am făcut multe turnee împreună, prin tot felul de condiții. Dar, într-adevar, ne știm de când eram copii, eu, elevă la Scoala Iancului și, mai apoi, la Liceul 'Iulia Hasdeu', el, la Mihai Viteazu.

Țin minte că ne-am cunoscut la câteva petreceri de copii ale unor colegi care aveau case mari, boierești, și unde mama mă lăsa sa merg. Am dansat cu Cătălin și l-am ascultat cântând la pian. Un băiat cu o educație aleasă. Mi-e drag să ne revedem la filmări, chiar dacă mai rar, acum', a spus Oana Sîrbu pentru impact.ro.

Întrebată de ce nu a acceptat să fie iubiți, Oana ne-a spus: 'Câți au fost, care m-au plăcut! Ce era să fac…'.

Cătălin Crișan a fost căsătorit de două ori, Oana Sîrbu o dată

Cătălin Crișan a fost căsătorit de două ori și are trei copii, pe care îi adoră, cei mari fiind pasionați de muzică. Artistul s-a iubit cu Lucia Bubulac, femeia care i-a dăruit doi copii, Raris și Daria, de care însă a divorțat în 2009. După despărțire, Cătălin s-a îndrăgostit de Ioana Alina Cupșa, care l-a făcut din nou tată de fată, dar și această relație s-a sfârșit, în 2017.

'Nu-mi pare rău de ce am făcut, ci de ce am pierdut. Am pierdut implicându-mă în lucruri care nu meritau. Mi-am deschis sufletul în fața unor oameni cărora trebuia să le închid ușa. Nu vorbesc doar despre femei, ci și despre prieteni', a declarat artistul, la emisiunea 'Teo Show' (Kanal D).

La rândul său, Oana Sîrbu a fost căsătorită cu celebrul compozitor Virgil Popescu, alături de care colaborează și în prezent, pe plan muzical. Cântăreața a mai avut o relație de 10 ani cu Robert Turcescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton