Ce avere are soțul Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo, și ce afaceri are la Miercurea Ciuc

 Dumba Gabriela
.

Ce avere are Zsolt Csergo încât a convins-o pe Nicoleta Luciu să renunțe la viața publică și să se mute la Miercurea Ciuc, s-a întrebat multă lume de-a lungul anilor. În plus, există și curiozitatea privind afacerile lui Zsolt Csergo și cum a reușit să facă atât de mulți bani, încât să le ofere o viață de lux Nicoletei Luciu și celor patru copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo s-au căsătorit acum nouă ani, dar foarte puține lucruri se știu despre soțul celei care a fost, înainte, una dintre cele mai populare vedete din România. Era un iepuraș Playboy apreciat și o preferată a tabloidelor, dar după căsătoria cu omul de afaceri din Miercurea Ciuc, viața ei s-a schimbat radical.

70541-13015668-10153621157775885-3589492775680768816-n_XL70541-13015668-10153621157775885-3589492775680768816-n_XL

Unii au spus că averea uriașă a lui Zsolt Csergo i-a anulat Nicoletei Luciu dorința de a mai fi vedetă și confortul material pe care i l-a oferit soțul ei a determinat-o să iasă din atenția presei și să renunțe la visul de a munci în televiziune.

Când s-au căsătorit, averea lui Zsolt Csergo era evaluată la 60 de milioane de euro.

Citește și: Drama prin care a trecut Gina Pistol înainte să rămână însărcinată

Citește și: Unde pleacă Edward Sanda și Cleopatra Stratan în luna de miere.Au ales o destinație exclusivistă

Citește și: Cum arată Deea Maxer în costum de baie, după ce a slăbit și și-a schimbat silicoanele

Ce afaceri are Zsolt Csergo și din ce a câștigat atât de mulți bani

Potrivit impact.ro, bani câștigați de Zsolt Csergo provin din imobiliare și industria jocurilor de noroc, Zsolt Csergo fiind unul dintre principalii importatori de slot-machines de la noi din țară.

În timp ce mulți oameni de afaceri au avut pierderi însemnate din cauza pandemiei, afacerile lui Zsolt nu doar că nu au căzut, ci au prosperat, în contextul în care piața imobiliară a crescut într-un mod cu totul neașteptat. De curând, partenerul Nicoletei Luciu și-a inaugurat cel de-al treilea cartier de blocuri, situat în Odorheiul Secuiesc, reprezentând una dintre cele mai semnificative investiții din acest oraș.

Mai mult, bărbatul deține și „parcuri de locuințe în Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe, reușind să ridice circa 500 de locuințe în ultimii 15 ani.

Câți bani a câștigat Zsolt Csergo, soțul Nicoletei Luciu, în pandemie

Soțul Nicoletei Luciu este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din zona Harghita-Covasna, proprietar al unei afaceri imobiliare care e în plină ascensiune.

Compania deținută de Zsolt aproape și-a dublat cifra de afaceri anul trecut, de la 10,7 milioane de lei la 18,5 milioane de lei, și și-a triplat profitul, de la 2,5 milioane de lei la 6,7.

Soțul Nicoletei Luciu are, de asemenea, datorii de 3,5 milioane de lei și creanțe de 2,5 milioane lei. În 2020, în plină pandemie de COVID-19, Zsolt Casergo avea 29 de angajați, cu 10 mai mult față de 2019.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton