Reacția neașteptată a lui Ion Țiriac la poza cu el deghizat în cerșetor. Ce a făcut miliardarul

 Dumba Gabriela
.

Ion Țiriac a avut o reacție neașteptată când a văzut poza cu el deghizat în cerșetor, parte a unei campanii gândite de Codin Maticiuc. Miliardarul nu s-a supărat, ba dimpotrivă, s-a implicat financiar, iar Maticiuc a povestit ce a făcut Ion Țiriac imediat ce a văzut poza cu el deghizat în cerșetor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ion Țiriac este protagonistul unei campanii umanitare care poartă denumirea „Falimentează-l pe Ion Țiriac”, lansată de Codin Maticiuc cu scopul de a strânge bani în vederea renovării spitalelor din România. Codin Maticiuc a povestit pe Facebook cum s-a ajuns la imaginea cu Ion Țiriac în postura de cerşetor, dar și care a fost reacția omului de afaceri român.

285759291_549552830062302_8048677105034994743_n285759291_549552830062302_8048677105034994743_n

Cum a reacționat Ion Țiriac atunci când a văzut imaginea cu el deghizat în cerșetor

Ion Țiriac îmbrăcat în cerșetor, fotografia trucată care a stârnit comentarii aprinse pe internet. Miliardarul român apare într-o postare a lui Codin Maticiuc, care a dezvăluit că familia Țiriac s-a oferit să contribuie substanțial la campania #spitalepublicecubaniprivati.

„Un domn foarte mișto. Știți de campania de ieri, pe scurt Ion Țiriac și a sa fundație a decis să dubleze toată suma pe care Fundatia Metropolis o strânge prin sms luna iunie.De ce a decis el asta? Pentru că e genul care te ajută dacă te ajuți, dacă muncești, dacă tragi.

Pentru că toată caritatea pe care a făcut-o el a fost cu banii lui și maxim câțiva prieteni care i s-au alăturat și apreciază o organizație care face fund raising.

A cui a fost idea? A fiului său cel mare Ion Alexandru Țiriac aka Ion Ion. Cu el am mai făcut lucruri, mai donase și personal și prin fundația lor dar acum a venit cu acest mecanism care îi și expunea public. Până acum discreția fusese condiția lor, nici astăzi nu vad pot spune CÂT au mai donat doar ca au mai făcut-o.Cine a luat ideea și făcut din ea o nesimțire?

Eu, bineînțeles. Am luat mecanismul propus de Ion și i-am propus campania „falimentati-l pe Țiriac”. A fost de-acord pe loc. Apoi pentru că îi luasem deja acest deget i-am trimis poza cu tatăl lui îmbrăcat ca un homeless, ca să îi iau toată mâna pana la cot.

A zis că își întreabă tatăl. Domnul Ion Țiriac a răspuns și el fără ezitare: „no problem”, fix așa a zis, am mesajul forwardat de Ion Ion, mă gândesc să îi dau print și să mi-l atârn prin casă', scrie Maticiuc pe Facebook.

Citește și: De ce a divorțat Amna de la Bravo, ai stil!, după 12 ani de relație: „Ne-am distrus relația din…'

Citește și: Cum își menține Monica Anghel silueta, după ce a slăbit 30 de kiograme. La ce a renunțat: „Îți face poftă de mâncare

Citește și: Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac, replici savuroase, după ce au divorțat: ‘Când tu ești centrul universului lui

Dialogul savuros dintre Ion Alexandru Țiriac și Codin Maticiuc

Fiul lui Ion Țiriac, Ion Ion, a complotat cu Maticiuc și este pregătit să își „falimenteze' tatăl. Fondatorul mișcării „Spitale publice din bani privați' a relatat întreaga întâmplare pe contul său de Instagram și, în doar 5 ore, aproape 12.000 de persoane au apreciat postarea în care unul dintre puținii miliardari ai României apare în postura unui… cerșetor!

„Luna trecută m-a sunat Ion Alexandru Țiriac aka Ion Ion.

 – Auzi, cum stai cu activitatea la #spitalepublicedinbaniprivati?

– Păi cum știi, renovam o secție la Fundeni după ce am mai făcut una, instalam un lift la Piatra Neamț, facem…

– Știu, știu, că urmăresc. Cum stai cu strângerea de fonduri?”

Aici fac o pauză. Ce îi spui unuia din familia Țiriac când te întreabă cum stai cu banii? (…)  Cum o dai nu e bine cu miliardarii ăștia! Tot în pauza asta menționez (împotriva dorinței lor) că această familie și fundația lor au mai donat cauzei mele prin care renovez spitale și încă o data o sumă considerabilă fundației Metropolis atunci când m-au văzut organizând centre de refugiați ucraineni.

Îmi cer scuze domnilor Țiriac, senior și junior, că încalc clauza de confidențialitate impusă de ei dar e relevant pentru ce urmează. Reiau.

– Păi cum să stau, boss, așa și așa. Ne mișcăm!

– Prin sms strângi ceva?

Cum să nu? Suntem organizația care strângem bani mai mult de la entități private decât de la companii.

– Perfect atunci, facem așa: ce strângi din sms-uri de la oameni toată luna iunie, fundația Țiriac dublează suma și ți-o donează să renovezi o secție de pediatrie. Dacă merge bine, repetăm asta în decembrie și tot așa.”

Nu mai știu ce am zis pentru ca am avut un blackout pe loc. Știu ce o să ziceți acum, ca nah, suntem români în România: „să dea dom’le barosanii ăștia banii să renoveze ei și sa ne lase pe noi în pace”. Aici poate ar trebui să vă spun cât și ce fac ei căci fac multe altele dar n-o s-o fac acum.

În concluzie, ajutați-ma să-l fac pe domnul Țiriac puțin mai sărac decât este printr-un simplu sms cu textul „FACEM” la 8845. Pentru fiecare sms dat astăzi voi donați doi euro și familia Țiriac mai pune 2. Ține toată luna iunie treaba asta și dacă avem rezultate fundația Țiriac își reînnoiește curând oferta. Ajutați-mă să renovez secții pediatrice pe banii lui Țiriac. Pe el nu-l deranjează', a scris Codin Maticiuc, pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton