Ruxi, ținută mega excentrică la petrecerea VIVA! Outfitul ei a atras toate privirile

 Oana Pantazi
.

Deși, de-a lungul timpului, și-a obișnuit fanii cu ținutele ei ieșite din tipare, ieri-seară, Ruxi a reușit să ia prin surprindere pe toată lumea la petrecerea VIVA! cu ținuta ei excentrică. Câștigătoarea show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” a purtat un outfit cere-ți tăia pur și simplu răsuflarea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cunoscută în mediul online mai mult ca Ruxi sau Rux și Opulență, surprinzătoarea Roxana Erdei nu a înșelat așteptările fanilor nici de data asta, atrăgând toate privirile, ieri-seară, la VIVA! Party, care a avut loc la Clubul Diplomatic din București. Deși pe covorul roșu au pășit nenumărate vedete, care mai de care în ținute mai elegante sau extravagante, Ruxi s-a făcut remarcată din prima clipă, datorită outfitului extrem de îndrăzneț pe care a ales să îl poarte.

ruxi-3ruxi-3

Ruxi, ținută excentrică la petrecerea VIVA!

În timpul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, pe care a și câștigat-o, Ruxi a fost în egală măsură adulată și contestată de fanii emisiunii, însă, în cele din urmă, a dovedit pe deplin că merită titlul de cea mai stilată femeie din România. Desigur, stilul ei excentric și nonconformist i-a vexat pe unii, deranjați de „lipsa de pudoare” și îndrăzneala concurentei în ceea ce privește ținutele alese.

Citește și: Ruxi, totul despre provocarea Bravo, ai stil: „Nu am venit pregătită de acasă pentru…'. Ce spune despre Viviana Sposub

Citește și: Vedete pe covorul roșu, la petrecerea VIVA! 2022. Ce ținute au purtat vedetele

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Bianca Drăgușanu la petrecerea VIVA! 2022 și cine a însoțit-o. Toată lumea vorbește despre rochia ei!

Citește și: Iulia Vântur, apariție spectaculoasă la petrecerea VIVA! 2022. E pentru prima oară după 3 ani

Așa cum ne așteptam, Ruxi a ales să poarte o ținută în stilul propriu la petrecerea VIVA! Îmbrăcată într-o rochie extrem de scurtă, din dantelă de culoare mov, pe care trona o cruce mare, neagră, la care a asortat o pereche de stiletto, vedeta „Bravo, ai stil!” a lăsat foarte puțin loc imaginației.

Cu sau fără lenjerie intimă?

După ce a postat fotografiile în mediul online, comentariile au început să curgă, cele mai multe întrebări fiind legate de prezența sau, de fapt, absența lenjeriei intime, care unii internauți erau convinși că lipsește cu desăvârșire, deși, la un simplu zoom, aceasta era vizibilă.

Mulți au felicitat-o atât pentru ținută, cât și pentru look, complimentându-i formele, dar au fost și unii pe care i-a deranjat atât transparența ținutei și faptul că Rux părea a nu avea nimic pe dedesubt, cât și alegerea vedetei de asocia ținutei acea cruce mare, neagră. Drept urmare, au fost și câțiva care au acuzat-o de blasfemie, considerând că simbolul creștin nu are ce căuta pe o asemenea rochie…

Cu siguranță comentariile negative nu o vor influența pe Ruxi, cu atât mai mult cu cât talentul stilistic i-a fost deja confirmat, la fel ca și talentul artistic. Puțini sunt cei care nu știu despre faimosul personaj Rux și Opulență căruia ea i-a dat viață în online și care a făcut furori pe YouTube.

„Sunt un personaj care satirizează societatea românească. Ei încearcă să trăiască personajul și în realitate, dar nu prea le iese. Parodiez societatea românească, care a făcut o obsesie din a mima bogăția. Eu nu iau la mișto persoanele, ci societatea', spunea Ruxi.

Foto: Facebook

Mulțumiri speciale sponsorilor noștri:

IQOS, VICTORIAS SECRETS, DOPPELHERZ,  PANDORA și BEE HERE

Și partenerilor: RHEIN EXTRA, KINGSBURY, BRÂNCOVEANU, BYZANTIUM, KRESKOVA, ALEXANDRION, Pepsi, La Strada, Colors Experience, Music Sound și Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton