Reacţia Addei după ce fanii au criticat-o pentru crizele de nervi de la Asia Express: „Căsătoria nu e doar despre bine...”

 Dumba Gabriela
.

Adda a fost pusă la zid de fanii săi pentru crizele de nervi pe care le-a avut la Asia Express. Un val de comentarii negative a apărut pe conturile de socializare ale cântăreţei imediat ce în emisiunea de la Antena 1 au apărut imaginile în care Adda înjură şi ţipă la soţul ei. Artista îşi asumă greşelile şi îi asigură pe fani că îşi iubeşte soţul.

thumbnail-5-4thumbnail-5-4

„Asia Express a fost cel mai greu drum pe care l-am parcurs vreodată şi mă bucur că am trecut prin această experienţă alături de jumătatea mea. A fost o călătorie plină de lecţii, călătorie pe care poţi să o simţi şi să o înţelegi doar dacă eşti acolo. Căsătoria nu e doar despre bine, este şi despre rău, greşeli, greutăţi, iubire şi iertare! Stop hating, start loving!

Asia Express continuă! La fel şi iubirea noastră nebună!' –a scris Adda pe Instagram şi a postat o fotografie în care apare în braţele soţului ei.

Fanii n-au fost mulţumiţi de explicaţie şi au continuat cu criticile.

„Ești exact opusul omului de la TV, din clipuri. Mahalagioaică, vorbeşti urât, extrem de urât. Pretenții de artist, dar caracter urât. Cătălin e un om bun, dar dacă vei continua aşa va pleca și să nu te întrebi de ce!', i-au răspuns fanii.

Adda are şi fani care i-au înţeles comportamentul şi nu au judecat-o pentru ieşirile nervoase.

„Pentru mine sunteţi perfecți aşa cum sunteţi. Din păcate, asta este lumea în care trăim! Eu văd o fată nebunatică, care dacă are ceva de spus spune. Sunt sigură că într-o asemenea relație există mai mult respect decât în orice alta relație perfectă doar de dragul lumii! Mie îmi placi mult, Adda!', sunt de părere alţi fani ai cântăreţei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton