Răzvan Simion, despre prietenia de 38 de ani cu Dani Oțil: „Nu am stat certați niciodată. Micile dispute au fost doar pentru...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În urmă cu ceva timp, Răzvan Simion ne-a făcut câteva dezvăluiri nebănuite despre prietenia de 38 de ani cu Dani Oțil. Cei doi matinali de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani fac echipă bună atât pe plan profesional, cât și personal. „Au o viață împreună', după cum declară chiar iubitul Dalianei Răducan, și nu au stat certați niciodată în cele aproape patru decenii. În schimb, recunoaște că au mai existat unele mici dispute între ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cred că mulți cititori și telespectatori de-ai voștri se întreabă asta. Cum este relația ta cu Dani, după 20 de ani? Cât de des vorbiți dincolo de proiectele profesionale, cât de strânsă este prietenia voastră? Dacă ai nevoie de ajutor la 3 dimineața, îl suni pe Dani?

Răzvan și Dani forever. Recunosc, nu am mereu chef să îl văd după patru ore de emisie împreună, dar știu că îl pot suna oricând la 3 dimineața. Cred că despre asta este prietenia.

razvan-si-dani-1razvan-si-dani-1

Citește și: Cum se înțelege Daliana Răducan cu copiii lui Răzvan Simion:„Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel' / EXCLUSIV

Citește și: Daliana Răducan și Răzvan Simion, despre planurile lor de cuplu:„Căsătoria ține de firesc, copilul…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Ciobănașu l-a surprins pe Vlad Gherman în timp ce îi scria Oanei Moșneagu, actuala lui iubită:”Ea nu știe că…”

Citește și: Anamaria Prodan, în timpul divorțului de Reghecampf:”Trăiesc, iubesc, dar nu fac copii cu toți care trec pe la toate”

Răzvan Simion, despre prietenia de 38 de ani cu Dani Oțil

Care este secretul unei prietenii atât de trainice între doi bărbați?

Aici nu este vorba despre secrete, avem o viață împreună. Ne-am învățat unul pe celălalt, ne acceptăm capriciile și ne lăudăm reciproc reușitele. Suntem de 38 de ani împreună… văzându-ne aproape zilnic. Asta intră la capitolul secrete ce nu se pot învăța… pot fi doar trăite.

„Nu am stat certați niciodată'

Chiar, v-ați certat vreodată serios? Cât ați stat supărați cel mai mult?

Nu am stat certați niciodată. Știu… pare greu de crezut. Micile dispute au fost doar pentru „croiala profesională.

Răzvan, este o perioadă foarte frumoasă și fructuoasă în viața ta, pe toate planurile. Mă gândesc și la carieră, și la viața personală. Îți mai lipsește ceva, acum?

De-aș avea timp… e singurul lucru pe care banii nu-l pot cumpăra. Mă bucur de fiecare clipă, nu trăiesc în trecut și în regrete, și consider că am primit lecții, și nu că am făcut greșeli. Am făcut pace cu mine și am început să mă iubesc mai mult. Unii spun că meritam. (zâmbește)

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton