Simona Gherghe și soțul ei, vacanță romantică în Turcia. Cum au fost surprinși cei doi: „Este senzațional aici”

 Ifrim Georgiana
.

Simona Gherghe și soțul ei, vacanță romantică în Turcia. Prezentatoarea și soțul ei, Răzvan Săndulescu, au plecat singuri în vacanță. Pe rețelele de socializare, aceasta a publicat câteva imagini din concediu și a scris primele păreri despre sejurul din Turcia. Iată ce declarații a făcut prezentatoarea de la Mireasa!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vedeta și Răzvan Săndulescu trăiesc o poveste de iubire încă din 2013 și au împreună doi copii. Cei doi decis să-și dedice câteva momente de relaxare și au plecat într-o vacanță în Turcia. Așa cum și-a obișnuit urmăritorii, Simona Gherghe a publicat mai multe fotografii și videoclipuri din concediu. Deși avea îndoieli cu privire la destinație, aceasta a descris întreaga experiență  drept „senzațională'.

simona-1simona-1

Simona Gherghe și soțul ei, vacanță romantică în Turcia. Prezentatoarea se bucură de peisajele din Turcia, acolo unde au loc filmările pentru cel de-al șaselea sezon Mireasa. Timp de câteva zile, aceasta se va bucura de momente de relaxare alături de soțul ei.

Citește și: Cum arată Simona Gherghe în costum de baie, la 44 de ani.Imagini din vacanța din Grecia

Citește și: Ce sumă uriașă a plătit Simona Gherghe pentru controlul medical al fiicei ei, în Grecia:”Sfatul meu este să…”

Citește și: Paul Diaconescu de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, implicat într-un scandal cu o minoră de 15 ani:”Nu am invitat-o acasă, ci…”

Citește și: Cine sunt concurenții de la Te cunosc de undeva, sezonul 18.Connect-R e pe listă

Simona Gherghe și soțul ei, vacanță romantică în Turcia

Pe contul său de Instagram, prezentatoarea a postat o serie de fotografii din vacanță. Recent, ea și soțul ei au vizitat Buyugada, o insula aflată la mică distanță de Istanbul. Simona Gherghe a rămas impresionată de peisajele de acolo și a împărtășit cu fanii ei câteva cadre superbe.

„Noi suntem în vacanță în Turcia. Cred că v-am mai spus că am venit așa cu destul de multe îndoieli în ceea ce privește Turcia și sistemul ăsta all inclusive, pentru că înainte să avem copiii, am mai fost de două ori și nu ne-a plăcut deloc.

De la faptul că era prea cald până la mâncare, în fine, nu a fost ce trebuie. Însă, acum, este senzațional aici și nu resimțim deloc căldura. Pentru că grădina în care ne aflăm se află într-un parc și nu sunt țânțari. Până acum ne plăcea Grecia, însă acum ne place Turcia', a susținut prezentatoarea pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea se pregătește pentru următorul sezon Mireasa

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii Mireasa va debuta pe 29 august. Simona Gherghe a susținut că noul sezon vine cu o mulțime de surprize pentru telespectatori și concurenți. Mai mult, filmările se desfășoară în Turcia, într-o locație surprinzătoare.

„E un început de sezon cum n-a mai fost, pentru că suntem cu toţii în Istanbul. Cred că nu se putea un început mai bun pentru un sezon cu iubire ca-n filme. A fost un efort uriaş pentru echipă, însă totul e grozav aici! Abia aştept să ne revedem! După prima săptămână filmată în Istanbul, ne vedem în direct din Casa Mireasa!', a susținut prezentatoarea potrivit A1.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton