Răzvan Simion, despre ultima sa întâlnire cu Mădălina Manole, la Neatza: "Era de nerecunoscut"

 Oana Pantazi
.

Recent, în cadrul unui podcast, Răzvan Simion a readus pe tapet un subiect la fel de actual și acum – depresia postpartum – rememorând ultima sa întâlnire cu Mădălina Manole, în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Iată ce dezvăluiri a făcut omul de televiziune!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe 14 iulie se împlinesc 12 ani de când Mădălina Manole a încetat din viață… chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Poate dacă cineva ar fi sesizat strigătul mut de ajutor al artistei și depresia teribilă prin care trecea, lucrurile au stat cu totul altfel. Recent, Răzvan Simion a rememorat ultima sa întâlnire cu artista și a vorbit în podcastul lui Radu Țibulcă despre depresia postpartum cu care se confrunta artista.

26615_10150128510855459_3791928_n26615_10150128510855459_3791928_n

Răzvan Simion a rememorat ultima întâlnire cu Mădălina Manole

Anul acesta, Mădălina Manole ar fi împlinit 55 de ani dacă cineva ar fi observat la timp depresia postpartum cu care se confrunta, accentuată, evident, de cariera aflată în cădere liberă. Răzvan Simion a rememorat recent ultima sa întâlnire cu artista, petrecută în platoul de la Neatza, cu doar o săptămână înainte de a-și lua viața, și a dezvăluit că Mădălina Manole era de nerecunoscut.

Citește și: Dan Negru, mărturisire dureroasă despre moartea Mădălinei Manole. Ce i-a transmis fiului artistei, de ziua lui: „Atât puteam'

Citește și: Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Ce mesaj dureros a postat fratele artistei:„Nu l-am văzut de când…’

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, scandal cu fostul ei soț, chiar la mormântul cântăreței:„Există filmări. Mi-a vorbit foarte urât’

Citește și: Adrian Enache s-a întâlnit cu Vladimir Putin: „Aveau grijă să nu-i furăm ADN-ul”

„Pe vremea când eu vorbeam de depresia postpartum, adică depresia postnatală, la mămici, indiferent dacă erau tinere sau mai coapte, eram considerat ca unul care le căuta-n coarne unor doamne care sunt închipuite și nu vor să se întoarcă la muncă. Depresia asta se instalează pentru că e hormonal, așa se întâmplă lucrurile.

Asta până când a dispărut Mădălina Manole, la o săptămână după ce a fost la noi în emisiune. A fost la noi în emisiune și era de nerecunoscut. Cariera plus depresia asta postpartum au fost un cocktail de hormoni, pentru că cei din jurul ei au ridicat din umeri, ba chiar erau indolenți. Și a decis de capul ei.

Faptul că acum se vorbește despre chestiunile astea și am conștientizat că e o problemă reală și li se oferă ajutor femeilor după naștere, când sunt ținute sub supraveghere, nu pentru că este un moft, ci pentru că există și e a naibii de periculoasă. Și pentru mamă, și pentru copil', a dezvăluit Răzvan Simion, în podcastul lui Radu Țibulcă.

Artista s-a sinucis de ziua ei

Mădălina Manole a fost găsită moartă, în data de 14 iulie 2010, în vila ei din Otopeni, acolo unde locuia cu Petru Mircea și copilul lor. În momentul în care a fost găsită de soțul ei, nu s-a mai putut face nimic pentru artistă, aceasta fiind decedată de mai multe ore. Vestea morții „Fetei cu părul de foc’ a surprins și îndurerat pe foartă multe lume, mai ales că nimeni n-ar fi bănuit că aceasta avea probleme.

Ulterior, după ce au analizat condițiile în care a decedat artista, anchetatorii au decis că Mădălina Manole s-a sinucis, consumând o substanță toxică. Părinții Mădălinei Manole l-au acuzat pe soțul acesteia că a adus-o pe fiica lor în situația de a se sinucide.  

Fiul Mădălinei Manole avea doar câteva luni în momentul în care aceasta și-a pus capăt zilelor. În prezent, băiatul are 13 ani. Mădălina Manole ar fi împlinit, pe 14 iulie, 55 de ani.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton