Primele declarații ale lui Răzvan Lupu, eroul de la metrou care a salvat viața unei fete de 15 ani: "Sper sa mă invite la majorat!"

 Dumba Gabriela
.

Răzvan Lupu, fiul fotbalistului Dănuț Lupu, a fost omul potrivit la locul potrivit și îngerul păzitor al unei fete de 15 ani, care, într-un moment de rătăcire, a încercat să se sinucidă la metrou. Cu ajutorul unei alte tinere de pe peron, Răzvan Lupu a tras-o în ultima secundă de pe șine și acum spera ca tânăra să-l invite la majorat și să nu mai încerce niciodată să-și ia viața.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Incidentul șocant s-a petrecut miercuri în stația de metrou Dristor și doar prezența de spirit a lui Răzvan Lupu a împiedicat ca totul să aibă urmări tragice. Ajutat de o altă studentă prezentă atunci pe peron, care a început să țipe, fiul fostului fotbalist Dănuț Lupu a ridicat-o de pe șine pe fata de 15 ani, care voia să se sinucidă, cu doar o secundă înainte ca metroul să ajungă în stație.

Untitled-1Untitled-1

„Consider că așa a fost să fie. Pe de o parte sunt fericit că am fost acolo, că am reușit să îi salvez viața. Mă bucu nespus că nu ni s-a întâmplat nimic nicimie, nici fetei care era la metrou și care a văzut ce s-a întâmplat și a alertat lumea de acolo. Sper să se facă bine, sper din tot sufletul să apuce să mă invite la majoratul ei', a povestit Răzvan Lupu, într-o discuție telefonică prezentată pe Facebook de Adriana Bahmuțeanu. 

Fiul celebrului fotbalist Dănuț Lupu nu merge de obicei cu metroul, însă, din fericire, miercuri a fost în locul potrivit, la momentul potrivit, și a salvat o viață. 

„Am fost cu prietena mea să ne plimbăm și ulterior am vorbit cu tata (n.r.- Dănuț Lupu) să ne vedem. Am hotărât să mergem acasă să luăm mașina, dar pe drum ne-am răzgândit, a spus că luăm metroul. Fata a avut noroc că am fost acolo și am reușit să o salvez. 

E doar un copil de 14 ani, dar am trăit 33 de ani și nu am văzut niciodată atâta goliciune în ochi. Din câte am înțeles, ar fi avut niște probleme cu părinții, ei erau divorțați sau trebuie să divorțeze. Undeva acolo sunt niște probleme', a mai spus eroul de la metrou. 

Orice fracţiune de secundă a contat!”

„Eu coboram şi am auzit-o ţipând. Iniţial am crezut că a scăpat ceva. Am făcut doi paşi şi am văzut-o pe aia mică că se ridică în picioare. Când am văzut-o că se ridică în picioare i-am zis, dă-mi mâna. Am tras-o cât am putut de tare.

Am văzut puţin în dreapta metroul cum venea. A fost pur şi simplu instinct. Nimic altceva, a fost milisecunda aia când am reuşit să o trag şi a lovit-o metroul peste picior. Orice fracţiune de secundă a contat, mă bucur că am reuşit să o ajut', a povestit Răzvan Lupu, fiul fostului fotbalist Dănuț Lupu. 

După ce a fost ridicată pe peron, a cerut să fie ținută în brațe. 

 „Avea gol în ochi, nu transmitea nimic, era panicată, era într-o stare de şoc. Din câte am înţeles sunt problemele din familie, uşoare traume, uşoare sechele legate de un divorţ al părinţilor ', a declarat Răzvan Lupu pentru un buletin de știri. 

Citește și: A slăbit 25 kg, dar a rămas cu un „defect’. Gabriela Cristea și-a arătat vergeturile:’Frumusețea fizică trece pe locul doi!’

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:„Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale/ EXCLUSIV

Citește și: Damian Drăghici, confesiuni uluitoare: „Am avut foarte multe dependențe – băutură, țigări, iarbă…”

Fata de la metrou a mai încercat să-și ia viața

Potrivit primelor informații, se pare că motivul principal pentru care fata a luat această decizie a fost că a avut parte de o discuție mai aprinsă cu iubitul ei. Totodată, fata ar avea și probleme acasă, iar divorțul părinților ar fi afectat-o foarte mult.

„E clar că sunt probleme, din moment ce a vrut să se arunce în fața metroului și înțeleg că nu este la prima tentativă de suicid', a adăugat Adriana Bahmuțeanu.

„Da, asta am auzit și eu, dar nu pot să afirm decât că am auzit-o. După ce am văzut filmarea de mai multe ori am avut lacrimi în ochi și un nod în gât când am mai vorbit cu oameni care știu cine sunt. E dureros ca la 14 ani să nu poți avea sprijin din partea psihologilor sau a părinților. 

Educația vine din familie, eu am avut o copilărie frumoasă, generația cu cheia la gât. Calculatorul a venit târziu, când deja eram mare și sătul de stat afară și bătut mingea.

Am avut o copilărie frumoasă. Tata este pentru mine un model de urmat, un fotbalist cum știți cu toții. Nu aș putea să spun decât că este tatăl meu, iar el și mama sunt perfecți în ochii mei', a mai spus Răzvan Lupu, fiul fostului fotbalist Dănuț Lupu, în vidoeclipul publicat pe pagina de Facebook a vedetei de televiziune Adriana Bahmuțeanu. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton