De ce a murit actorul Heath Ledger, la doar 28 de ani. Actorul avea grave probleme psihice

 Lupescu Anca
.

Vestea că Heath Ledger a murit la doar 28 de ani, șocând întreaga lume a filmului american. Fanii s-au întrebat multă vreme de ce totul s-a întâmplat la o vârstă atât de fragedă. La ani buni de la moartea sa, s-a aflat faptul că actorul avea probleme grave de natură psihică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Devenit faimos după l-a interpretat  pe „The Joker' din seria „The Dark Knight', actorul ar fi murit din cauza unei supradoze, fiind cunoscut ca un împătimit al substanțelor interzise, însă aceasta nu a fost singura cauză a decesului.

Legiștii au descoperit că Heat Ledger consumase înainte de a-și da ultima suflare nu mai puțin de șase antidepresive analgezice și anxiolitice. Și epuizarea resimțită după interpretarea rolului său din „The Dark Knight' l-ar fi dărâmat.

rs_600x600-180717144204-600-heath-ledger-joker-071718rs_600x600-180717144204-600-heath-ledger-joker-071718

Cu toate că avea un succes enorm, actorul se confrunta cu probleme serioase în viața personală. Avea grave probleme cu somnul, ajungând să doarmă doar două ore pe noapte. Totul a început în anul 2007, când actorul și partenera lui, Mchelle, s-au despărțit, deși aveau o fiică împreună. Acela a fost momentul în care Jokerul a luat-o pe un drum ce i-a adus, din păcate, și sfârșitul cu mult înainte de vreme.

De ce a murit Heath Ledger la doar 28 de ani

A ajuns epuizat fizic și psihic, după ce s-a afundat în muncă. A jucat atât de bine rolul lui Joker încât a intrat în mentalitatea personajului său, lucru care l-a dărâmat.

Cu o seară înainte de supradozarea accidentală, sora actorului îi recomandase să nu mai ia pastilele eliberate pe bază de rețetă. Ledger nu a ascultat, fiind convins că se va simți mai bine după ce va lua medicamentele.

A doua zi, vedeta a fost găsită decedată în apartamentul său din New York de către maseuza lui, care venise pentru o ședință de relaxare. Din spusele femeii, dar și ale menajerei, actorul era gol pe podea, și mort de câteva ore bune.

După anchete vaste, nu s-a aflat cine i-ar fi prescris medicamentele puternice, însă tatăl său a considerat mereu că singurul vinovat pentru soarta lui Joker este chiar fiul său, spunând la acea vreme: 

„A fost în totalitate vina lui, nu poţi da vina pe nimeni altcineva pentru această situaţie. Este greu de acceptat pentru că îl iubeam atât de mult şi eram atât de mândru de el'.

Citește și: A slăbit 25 kg, dar a rămas cu un „defect. Gabriela Cristea și-a arătat vergeturile:Frumusețea fizică trece pe locul doi!

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:„Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale/ EXCLUSIV

Citește și: Damian Drăghici, confesiuni uluitoare: „Am avut foarte multe dependențe – băutură, țigări, iarbă…'

Fosta soție a lui Heath Ledger, Michelle Williams, s-a declarat profund îndurerată de moartea tatălui fiicei sale.

„Mi-a frânt inima. Eu şi familia lui o privim pe cea mică cum vorbeşte cu copacii, îmbrăţişează animalele şi face primii paşi. Uneori, ştim că el este încă alături de noi. Va fi crescută în cele mai bune amintiri despre el', a declarat Michelle.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton