Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor 2023. Cum au reacționat fanii emisiunii: „Nu merita să plece”

 Ifrim Georgiana
.

Răzvan Danciu a fost eliminat de la Suvivor 2023. În ediția difuzată pe 25 ianuarie, Războinicii au mai pierdut un concurent din echipă. Este vorba despre Răzvan Danciu, cel care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Anunțul a fost făcut de prezentatorul Daniel Pavel, iar plecarea tânărului i-a întristat pe copechipieri, dar și pe Faimoși. Iată cum a reacționat Războinicul când a fost eliminat din competiție!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor 2023. În ediția de marți seară, Codruța Began, Răzvan Danciu și Andrei Neagu au fost propuși spre eliminare, după ce Războinicii au pierdut jocul de imunitate. Ca urmare a voturilor telespectatorilor, tânărul student este cel care a părăsit competiția. Alin Chirilă a fost cel care l-a votat spre eliminare, motivându-și alegerea pe criteriul sportiv. Plecarea Războinicului de 20 de ani i-a lăsat în lacrimi pe coechipierii săi.

razv-9-1razv-9-1

Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor 2023. Înainte de a începe Consiliul de Eliminare, Daniel Pavel a anunțat că Ionuț Iftimoaie va luat o pauză de traseu, având în vedere problemele medicale cu care se confruntă. Acesta s-a accidentat în timpul unei probe și se recuperează în aceste momente.

Citește și: Codruța Began, Răzvan Danciu și Andrei Neagu au fost propuși spre eliminare la Survivor România 2023: „Trebuie să le arăt tuturor că merit să fiu aici”

Citește și: Jorge și Răzvan Danciu s-au certat la Survivor 2023. Ce vorbe dure și-au adresat: „La 20 de ani, demonstrez mai multă educație decât tine'

Citește și: „M-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu'. Cum l-a afectat pe Șerban Huidu accidentul provocat în 2011

Citește și: „Adolescența e grea în orice perioada ar fi ea. Cred într-o copilărie fără excese'. Cum își crește Dan Negru cei doi copii

Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor 2023

Concurentul are 20 de ani și este student în București, la Școala Națională de Studii Politice și Administrativ. În ediția de marți a emisiunii, Alin Chirilă l-a votat spre eliminare, motivându-și alegerea prin faptul că acesta nu a dat randament pe traseu. De asemenea, Codruța Began a fost nominalizată de Alexandra Porkolab, iar Andrei Neagu a fost nominalizat de majoritatea colegilor, din considerente sportive.

Răzvan Danciu a obținut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, așa că a fost nevoit să părăsească competiția: „Nu am niciun regret că plec, mi se pare incredibil ca la 20 de ani să trăiești așa ceva, simt doar recunoștință și mlțumire pentru tot ce am trăit aici, pentru echipa asta minunată. Am cunoscut prietenia adevărată, am avut șansa să cunosc și să concurez alături de persoane faimoase. Sunt foarte recunoscător, sunt lacrimi de fericire'.

Cum a reacționat Jorge

Deși între ei au existat ceva discuții aprinse, în momentul în care s-a îndreptat către echipa Faimoșilor, Jorge s-a ridicat în picioare și a dat mâna cu Răzvan.

Mulțumesc, Răzvan! Să fii fericit și sănătos. Sălutări părinților tăi„, i-a spus Jorge tânărului.

Fanii emisiunii au fost nemulțumiți

Pe Facebook, telespectatorii și-au exprimat nemulțumirea vizavi de eliminarea lui Răzvan Danciu. Aceștia au considerat că Războinicul a adus puncte echipei sale și nu merita să părăsească reality show-ul.

„Fix cel la care nimeni nu se gândea că va ieşi, acela a ieşit. Eu nu cred că a fost votat mai puţin decât Andrei. Uitați de voturi, e doar „jocul' producătorilor pentru a crea suspans, surpriză… .

„Se pare că e nevoie de concurenți slab pregătiți pentru a lăsa avantaj Faimoșilor la următoarele confruntări. Tu ai fost un Războinic adevărat.

„Am judecat greșit ieșirile lui de la începutul concursului, este un tip foarte serios, competitiv și cu o sensibilitate aparte.

„Chiar îmi pare rău că a plecat. Nu merita să plece. Mult deasupra celorlalți doi, mai ales, mult deasupra lui Neagu. Frumoasă ieșire, cu capul sus, aplaudat la unison de ambele tabere. Asta spune tot.

Ionuț Iftimoaie ia o pauză de la traseu

Înainte de Consiliul de Eliminare, Daniel Pavel a anunțat faptul că Ionuț Iftimoaie se află în recuperare medicală și nu va mai intra temporar pe traseu. Faimosul s-a accidentat în timpul unei probe.

„În urmă cu câteva jocuri acele butoaie minunate care ne-au dat atât de mult de furcă, în momentul în care am greșit traseul mi-a accidentat degetul mare de la mâna stângă. Sper ca și cu mâna în ghips să pot să ajut echipa', a spus Faimosul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton